linux - JavaFX - Integrering af indbyggede applikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har set denne præsentation Integrering JavaFX med Native Technologies. Der vil du opdage, at de bruger den indbyggede MacOS udskrivningsdialog. JavaFX bruger de oprindelige Åbn og Gem dialoger, jeg har fundet så meget. [1]


Mit spørgsmål er, da denne præsentation er tre år gammel. Er der bedre måder at interagere med OS'et og de programmer, der kører på det i MacOS, som et eksempel, men ikke udelukkende.


At give et konkret eksempel: I stedet for at skrive din egen tekstredigerer i Java, kan man bare bruge den native TextEdit i MacOS. Denne app vil helst blive åbnet i et JavaFX-vindue for at give illusionen om integration og med overlejringer kan man endda opnå en tovejskommunikation. Det afhænger selvfølgelig af OS og applikation, og hvor meget det eksponerer sine indre funktioner via API'er.


Der er altid JNI, men jeg er ikke helt sikker på, at dette er vejen at gå. Har været ned ad denne vej før, og det er ikke så behagelig. I stedet ville det være rart at have support i Java for at opnå en sådan ting. Nogen som helst?


Mange tak.

Bedste reference