python - hvordan man opgraderer numpy på windows uden pip?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skal opgradere til numpy 1.14.3 på en Windows-computer. Jeg forsøgte at bruge pip install numpy --upgrade i kommandolinjen og fik 'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. og den samme besked, at pyton ikke genkendes, når jeg prøver python pip install numpy.


Baseret på nogle googling ser det ud til, at spørgsmålet er, at python eller pip ikke er føjet til stien. Jeg bruger dog en skolecomputer og kan ikke få adgang til nogen avancerede indstillinger for at tilføje pip til sti.


Er der en alternativ kommandolinjeopgraderingsmetode til numpy on windows?

Bedste reference


Hvis du har det installeret, skal du bruge Anaconda Navigator. Gå til fanen Miljøer, og opdater de pakker du har brug for ved at filtrere pakker ved at opgradere! Se skærmbillede nedenfor:


Anaconda Navigator [7]


Da den spørgende bruger sagde, at han/hun ikke kan opgradere til den version, de har brug for, så prøv at aktivere et nyt miljø i Anaconda Prompt, som skal give dig den nyeste version af numpy:


conda create -n TITLE\_OF\_ENVIRONMENT ipython-notebook numpy matplotlib pandas


Opdatering af hvad der fungerede for brugeren


Sørg for at køre kommandoen pip i Anaconda Prompt og ikke i cmd! Kommandoen pip arbejdede i Anaconda Prompt, og brugeren kunne downloade den nyeste version af numpy.