r - RStudio åbnes ikke i Windows 10 (HP Elitebook laptop)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er netop blevet opgraderet til Windows 10 på min bærbare computer, og jeg har installeret R (64-bit 3.5.0) og RStudio-skrivebordet (seneste version, installeret for et par dage siden). Desværre vil RStudio lige ikke åbne (klik på startikonet, og intet sker).


Jeg har gennemgået https://support.rstudio.com/hc/en-us/articles/200488508-RStudio-Desktop-Will-Not-Start og har ikke haft held endnu. Mine resultater er som følger: [1]


1. Check for opstart filer =der er ingen .Rprofile, .Renviron og .RData filer der.


2. RStudio kan ikke finde R =se spørgsmål nedenfor.


3. Kontroller firewall- og proxyindstillinger =Jeg forstår fra mine it-kolleger, at vi ikke har nogen blokke som denne.


4. Nulstil RStudio s tilstand =dette gjorde ikke nogen forskel. Mappen genskabede sig selv. Jeg har også tjekket logfilen (dette er tomt).


5. Brug af Macports R =n/a.


Således havde jeg to spørgsmål:


Spørgsmål 1: re. 2 .: Når jeg holder Ctrl ved åbning af RStudio, sker der stadig ikke noget. Er der muligvis en anden måde at indstille søgevejen til RStudio? Eller en anden tastaturgenvej i Windows 10? Også bare for at bemærke dette er den besked jeg får i R (Jeg tror, ​​at det ikke er et problem?


Indtast billedbeskrivelse her [2]


Spørgsmål 2: Andre ideer?

Bedste reference


FIX IDENTIFIED AF MIT IT DEPT:


Årsag : Der synes at være en konflikt mellem rStudio og den såkaldte 'Wacom ISD Service' på min bærbare computer [[som jeg mener er at gøre med tablet/touchscreen-funktionaliteten]].


FIX : I Windows skal du gå til >> Computer Management >> Services & Applikationer >> Tjenester, deaktiver 'Wacom ISD Service' [[sæt 'start type' til 'manual']].