windows - Git bruger de forkerte referencer, når gcloud bruges som hjælper

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMit setup er Visual Studio Code på Windows 10. Jeg har installeret Git for Windows og vil gerne bruge Google Cloud Repositories i Visual Studio Code.


Jeg har oprettet credential hjælperen til at være gcloud.md. Jeg sørgede for, at det korrekte projekt/id er valgt i gcloud.


Når jeg skubber ændringerne til Google-depot, får jeg beskeden  dødelig: fjernfejl: Adgang nægtet zzz@zzz.comMeddelelsen er korrekt, brugeren har ikke adgang. Men brugeren er ikke den aktive bruger i gcloud. Men jeg forventer, at den aktive bruger i gcloud skal bruges til godkendelse.


Hvordan kan jeg bruge gcloud som legitimationshjælper og godkende med de forskellige tilgængelige gcloud-brugere?

Bedste reference


Når du bruger gcloud source repos clone, tilføjes gcloud som en godkendelseshjælper til det pågældende depot. Det er konfigureret til altid at bruge den gcloud-konto, der var aktiv, da du klonede repoet (da det er den konto, der ville have adgang, og det vil du sandsynligvis gerne bruge fra det tidspunkt). Så uanset dine nuværende gcloud-indstillinger vil operationer på den repo fortsætte med at bruge den pågældende konto.


Du kan se dette, hvis du kører:


git config credential.helper


fra det pågældende repo. Det vil udskrive gcloud-kommandoen, der kører, og den skal have et --account flag, der peger på en bestemt konto.


Hvis du vil ændre kontoen, kan du ændre din gcloud-konto og klone repo igen, eller du kan bruge git config til at redigere denne legitimationshjælpsindstilling og lægge den konto, du ønskede.