windows - Hvor kan jeg finde delte drev på min filserver?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er ny til et firma med et lille netværk af computere (~ 10). Vi har en server (\\ SERVER), der har flere delte mapper på den. Billedet nedenfor er et øjebliksbillede fra filopdageren. Nederst til venstre viser ' Netværk 'og' Server 'vises på netværket. De delte filer vises også.


Når jeg er logget ind i SERVEREN (dvs. sæt dig ned på den egentlige computer, der fungerer som serveren) med en administratorkonto, kan jeg ikke finde disse delte mapper hvor som helst. Jeg formoder, at de ligger et eller andet sted på C: drevet (både C: drev og de delte mapper har nøjagtig samme størrelse.) Mit spørgsmål er, hvor skal jeg finde disse mapper på computeren SERVER?


Jeg er absolut en noob til denne type ting. Måske mangler jeg noget grundlæggende. Enten kan enhver hjælp, der tilbydes, blive meget værdsat!


delte mapper på SERVER [7]

Bedste reference


For at se en liste over alle delte mapper  1. Højreklik på Computer og vælg Manage (kræver administrativ
    privilegier)

  2. Når du har åbnet, skal du gå til Computer Management> System Tools> Shared Folders> SharesSkærmbillede [8]


Bemærk: Stack Overflow er et spørgsmål og svarsted for professionelle og entusiastiske programmører. Du kan stille denne type spørgsmål i superuser.com, da det er et spørgsmål og svarsted til computerentusiaster og strømbrugere. [9]

Andre referencer 1


Du kan åbne et kommandoskal og skrive:


netto andel