windows - Programmet kører ikke fra 'Kør' registreringsdatabasenøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har skrevet et program i C #, som jeg gerne vil åbne automatisk ved opstart. Som sådan har jeg tilføjet en værdi til HKEY\_CURRENT\_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun -tasten:


Navn: CustomTaskbar


Data: "C:Users estDocumentsCustomTaskbarCustomTaskbar.exe"


Desværre er jeg stødt på en fejl, når jeg logger ind. Windows siger 'CustomTaskbar er stoppet med at arbejde' og detaljerne siger dette:


Files that help describe the problem:
  C:Users	estAppDataLocalTempWERECE7.tmp.WERInternalMetadata.xml
  C:Users	estAppDataLocalTempWERF655.tmp.appcompat.txt
  C:Users	estAppDataLocalTempWERF823.tmp.mdmp


Jeg aner ikke, hvorfor det sker, da det fungerer fint, når jeg kører det manuelt, enten via Windows Stifinder eller cmd.


Jeg har skrevet programmet i C #. Skal jeg tilføje noget til koden for at gøre det kompatibelt med registreringsdatabasenøglen?


Jeg undskylder på forhånd, hvis dette er et dumt spørgsmål, med et simpelt svar, men jeg kan ikke finde nogen løsning online.


Tak.

Bedste reference


Efter instruktionerne fra linket (https://stackoverflow.com/a/3133249/17034), som venligt blev leveret af Hans Passant, var jeg i stand til at fange undtagelsen. Det viser sig, at mens jeg troede, at det var et problem med den måde, som Windows kørte det, var det faktisk en dum fejl på mine vegne. Jeg refererede til lokale stier som ”appfolder” og ”config.xml”. Windows kørte programmet fra system32-mappen, og da programmet ikke havde administratorrettigheder, kaste det en fejl og sagde, at det ikke kunne skrive til dem.


Jeg føler mig fuldstændig latterlig for at have ikke bemærket, hvad der ville ske før.