Forhåndsvisning af VBA-kodefiler i Windows 7 Explorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har lige fundet ud af, at Windows Stifinder har en forhåndsvisning rude, som kan se forskellige typer af filer. For eksempel kom min version med '.txt' og '.xlsx' filer aktiveret til forhåndsvisning. Dette er virkelig nyttigt for at se på en mappe, der er fyldt med tekst- eller regnearkfiler.


Jeg fulgte en procedure, jeg fandt på internettet for at muliggøre forhåndsvisning af andre typer filer også, herunder '.log' og '.list' og kodefiler som '.bas', '.cls' og '.frm' ( VBA). For at gøre dette tilføjede jeg bare strengeposten 'PerceivedType' som 'tekst' til registreringsdatabasenøglen for hver type under Classes Root.


Desværre, selvom jeg konfigurerede '.bas' på samme måde som de andre, insisterer Explorer, at der er 'Ingen forhåndsvisning tilgængelig'. Jeg kontrollerede omhyggeligt registerindstillingerne og jeg er sikker på, at der ikke er nogen forskel i dem jeg 'Jeg har fundet det synes at være relevant. Jeg prøvede også dette på en Windows 10-maskine med de samme resultater.


Så jeg må mangle noget.


Eventuelle forslag til, hvor du skal se for at rette op på dette?

Bedste reference


Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY\_CLASSES\_ROOT.ext]
@="extfile"

[HKEY\_CLASSES\_ROOTextfile]
@="ext file"

[HKEY\_CLASSES\_ROOTextfileshellex{8895b1c6-b41f-4c1c-a562-0d564250836f}]
@="{1531d583-8375-4d3f-b5fb-d23bbd169f22}"