Windows - Clojure REPL fra USB-drev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at lære Clojure i øjeblikket, men til mine forældre i weekenden. De har en Windows-bærbar computer, men jeg vil ikke installere noget ... det er også muligt at køre en Clojure REPL udelukkende med filer installeret på et USB-drev?

Bedste reference


Det bedste bærbare clojure 'miljø' jeg har stødt på er Lisp Cabinet. [6]


Det giver mulighed for flere lisp miljøer, men du kan vælge at have et clojure miljø. Det er lidt dificult at skelne fra hjemmesiden, at det er bærbart, men installationsprogrammet giver dig mulighed for at installere alt i én mappe til en helt bærbar oplevelse.


Rediger: Med hensyn til en replik, når du starter den, giver Lisp Cabinet dig en emacs slime REPL for de omgivelser du vælger (det ville nok bare være clojure).

Andre referencer 1


Sikker på, det vil helt sikkert fungere. Hvis du installerer både Java og Clojure på et flashdrev, fungerer det lige som om du installerede det på en normal harddisk.


Som dette blogindlæg anbefaler, kan du oprette en clj.bat fil: [7]


@ECHO OFF
java -cp clojure.jar clojure.lang.Repl


Bare husk på, at din forældres laptop ikke har nogen miljøvariabler indstillet (dvs. PATH), så afhængigt af hvor alt er placeret, skal du tilpasse det for at sikre java, og [[clojure.jar er på klassepaden.

Andre referencer 2


Du kan også installere leiningen på USB-drevet. Ring derefter til [8]


/path/to/USB/lein.bat repl


God fornøjelse!