c ++ - Bestemmelse af hukommelsesadgangspositioner for åben proces

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at skrive et værktøj, der gør det muligt for mig at læse hukommelsen fra en proces, der i øjeblikket kører i Windows. Jeg har brugt CreateToolhelp32Snapshot til at opbygge en aktuel PID-liste for alle programmer, der kører på computeren, og jeg åbner et håndtag via OpenProcess med Vm\_read flagger uden problemer. Den vejkryds, jeg kører ind, er ReadProcessMemory-funktionen i Windows API, læser ikke noget, hvis den baserede adresses adresse ikke er i øjeblikket læsbar. Det siges, hvilken metode jeg kan bruge til at bestemme de læsbare sektioner af en behandle.


Min eneste idé om sagen er, at jeg kunne gentage over readprocessmemory-funktionen, der starter ved midtvejs punktet (procesens størrelse i hukommelsen)/2 og fortsæt, indtil jeg finder den specifikke placering, der vil tillade mig at læse, men jeg tror, ​​det ville være frygtelig ineffektiv for store processer (o (n/2)), og selvom det er den eneste brugerindstilling, hvordan kan jeg endda finde procesens samlede størrelse i hukommelsen?


Hvis dette spørgsmål ikke er beregnet til stackoverflow, lad mig det vide, og jeg lukker det, vær venlig at afstemme mig. Jeg har forsøgt at løse mit problem selv i flere timer nu.

Bedste reference


Du kan ringe VirtualQueryEx for hver række sider i adresserummet for at finde ud af, om adressen er i brug. Hvis den anden proces ikke er suspenderet, vil der naturligvis være en chance for, at en sides status ændres mellem din forespørgsel og læsning af operationer. [2]