python - Få et eksempel på JPEG af en PDF på Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en platform-platform (Python) applikation, der skal generere et JPEG-eksempel på den første side i en PDF.


På Mac'en er jeg gytende. Er der noget lige så simpelt, jeg kan gøre på Windows? [11]

Bedste reference


ImageMagick delegerer PDF-> bitmap-konverteringen til GhostScript alligevel, så her er en kommando, du kan bruge (den er baseret på den faktiske kommando, der er angivet af ps:alpha delegeret i ImageMagick, justeret til at bruge JPEG som output):


gs -q -dQUIET -dPARANOIDSAFER -dBATCH -dNOPAUSE -dNOPROMPT 
-dMaxBitmap=500000000 -dLastPage=1 -dAlignToPixels=0 -dGridFitTT=0 
-sDEVICE=jpeg -dTextAlphaBits=4 -dGraphicsAlphaBits=4 -r72x72 
-sOutputFile=$OUTPUT -f$INPUT


hvor $OUTPUT og $INPUT er output og input filnavne. Juster 72x72 til den opløsning, du har brug for. (Selvfølgelig skal du fjerne udslagene, hvis du skriver hele kommandoen ud som en linje.)


Dette er godt af to grunde:  1. Du behøver ikke have ImageMagick installeret længere. Ikke at jeg har noget imod ImageMagick (jeg elsker det til bits), men jeg tror på enkle løsninger.

  2. ImageMagick gør en to-trins konvertering. Første PDF-> PPM, derefter PPM-> JPEG. På denne måde er konverteringen et trin.Andre ting at overveje: Med de filer, jeg har testet, komprimerer PNG bedre end JPEG. Hvis du vil bruge PNG, skal du ændre -sDEVICE=jpeg til -sDEVICE=png16m.

Andre referencer 1


Du kan bruge ImageMagicks konverteringsværktøj til dette, se nogle eksempler på http://studio.imagemagick.org/pipermail/magick-users/2002-May/002636.html
: [12]Convert taxes.pdf taxes.jpg 

  
  Vil konvertere en to-siders PDF-fil til
Convert taxes.pdf taxes.jpg 
jpeg-filer: taxes.jpg.0,
  taxes.jpg.1

  
  Jeg kan også konvertere disse JPEGS til en miniature som følger:


convert -size 120x120 taxes.jpg.0 -geometry 120x120 +profile '*' thumbnail.jpg

  
  Jeg kan endda konvertere PDF-filen direkte til en JPEG-miniature som følger:


convert -size 120x120 taxes.pdf -geometry 120x120 +profile '*' thumbnail.jpg

  
  Dette vil resultere i en thumbnail.jpg.0 og thumbnail.jpg.1 for de to
  sider.


Andre referencer 2


Er det sandsynligvis, at pc'en har installeret Acrobat? Jeg tror, ​​at Acrobat installerer en shelludvidelse, så der vises forhåndsvisninger af den første side i et PDF-dokument i Windows Explorer-miniaturevisning. Du kan selv få miniaturebilleder via IExtractImage COM API, som du skal pakke. VBAccelerator har et eksempel i C #, som du kunne havne til Python. [13]