windows - Sådan kan du ikke klare AMD-V på Oracle VM VirtualBox Manager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg oprettede en virtuel maskine (Linux - Ubuntu) på 'Oracle VM VirtualBox Manager' (Application). Jeg kan ikke starte det fordi:
'AMD-V er deaktiveret i BIOS (eller af værts-operativsystemet) (VERR\_SVM\_DISABLED)' (Fejlmeddelelse ved forsøg på at starte)


Min desktop bruger Windows 10 og har understøttet og aktiveret virtualisering, og jeg deaktiverede også Hyper-V som beskrevet her:
'Sådan deaktiveres Hyper-V i kommandolinjen?' (link) og lukkede mit skrivebord efter at have anvendt ændringen.


Jeg har stadig 'Oracle\_VM\_VirtualBox\_Manager/Settings/System/Acceleration' (sti til valgfelt) gråtonet, hvilket forhindrer mig i at aktivere AMD-V.


Jeg mangler helt klart noget for at få adgang til denne mulighed, og alligevel har jeg visualisering aktiveret og Hyper-V deaktiveret. Eventuelle kundeemner ville blive værdsat.

Bedste reference


Fixed det, idet virtualisering er aktiveret og hyper-V er deaktiveret, er det ikke nok tilsyneladende.


Asus BIOS var ikke noget jeg var vant til, men hvis du går i BIOS:  forhåndsindstilling/CPUog du aktiverer svm-tilstand, skal du få adgang til en 64-bytes-version af din virtuelle maskine i indstillingerne for det program, du bruger. Derefter lykkedes min virtuelle maskine at starte uden problemer.


håber det hjælper nogen ...