Sådan downloades Docker CLI kun til Windows 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Windows 7 Pro og har eksisterende fælles Docker-motor, der kører på en Linux. Jeg vil gerne bruge min arbejdsstation (med udviklingsmiljø) for at få adgang til delt Docker-motor.


Er der nogen, der ved, hvordan man henter Docker-klienten kun til Windows 7? Jeg har intet admin privilegium, så jeg kan ikke installere Docker Toolbox.

Bedste reference


Selvom docker giver et REST-lignende API, er der ikke mange klienter til det. En hurtig google dukkede op på github, men ymmv. Selvom du fandt en, vil du sandsynligvis komme ind i de samme problemer med at køre docker-ce lokalt alligevel. [2]


Der er en håndfuld gui klienter, som du kan køre på den motor og få adgang til en browser, men hvis du er specifikt efter en cli, er du SOL med dette.


Hvis du har en ssh-klient (git bash, eller kitt eller noget), og du kan arrangere at køre en bastionbeholder på motoren, så kan du køre en container til ssh til og bruge det som om det er din lokale maskine Du skal stadig scp ressourcer på det, men du skal til sidst løse dette problem. Noget som:


sudo docker container run --interactive --tty -v /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock image


Hvor 'image' er et linux-billede med en ssh-server og passende nøgler, git og docker installeret. Du kunne montere et lokalt volumen for persistens, eller du kunne bare holde alt i git.