Windows Still Image Architecture grundlæggende Python image acquisition

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Vi har en meget usædvanlig scanner ( Vidar Diagnostic Pro Advantage ), som vi forsøger at komme på arbejde med en meget begrænset driver fra producenten.
Desværre leverer den leverede driver ikke en WIA (Windows Image Acquisition) API og fungerer på (hvad jeg forstår at være) det lavere niveau STI (Still Image Architecture) API.


Vi har kun brug for grundlæggende scanning funktionalitet: ideelt set ville en grænseflade med Python passe os rigtig godt til batchbehandling billeder.


For at komme i gang, er jeg opsat på at skrive en grundlæggende Python-applikation for at erhverve et billede gennem API'en STI. Jeg har installeret værktøjerne PyWin32, men jeg er ikke sikker på, hvor jeg skal starte, når det kommer til at få adgang til den underliggende C ++ API.


Jeg er lidt af en Windows-nybegynder desværre (min baggrund er Linux). Enhver hjælp er meget værdsat.

Bedste reference


Det ser ud til, at Vidar foretrækker at sælge dig et ekstra stykke software (Clinical Express Dicom Software). Men hvis du forsøger at undgå denne udgift, og hvis du er heldig, bruger denne scanner TWAIN-grænsefladen, og du kan bruge Python TWAIN-modulet [7].


Måske hvis du er heldig, vil denne scanner arbejde med Linux. Vidar vises ikke på listen over understøttede scannere af SANE, men hvis du gør lsusb eller dmesg, kan du få nogle spor hvordan scanneren præsenterer sig selv og måske bruger de nogle chipset du kan snakke med med SANE. [8]