asp.net - Windows Phone 7 forbruges fra Controller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har læst om at tilføje en webservice til et MVC-projekt, og hvordan dette kan være i konflikt med MVC-strukturen. Jeg tilføjede en webservice og det virker med Windows Phone 7, den modtager et nummer (det er en simpel applikation). Jeg tilføjede webservice ved at højreklikke på Controller-mappen og vælge Tilføj nyt element-> Webservice. Jeg bruger SOAP-supporten allerede integreret i visuel studio. Jeg spekulerede på, om der er en måde, der i stedet for at tilføje en webservice, at Windows Phone 7 modtager og sender data direkte til controlleren.
Windows Phone 7 kommunikerer ved at højreklikke på løsningsopdageren og tilføje en servicereference.


Tak!


jeg læser også ASP.NET MVC & Web Services

Bedste reference


Hvis du vil bruge 'Add Service Reference' i dit WP7-projekt, så vil du sandsynligvis være nødt til at udsætte en WCF Web Service fra dit projekt.


Hvis du foretrækker at oprette en enklere REST-baseret som beskrevet i ASP.NET MVC &Web Services, vil du ikke kunne bruge 'Add Service Reference', men du kan stadig bruge tjenesten enten ved at opbygge din egen klient på toppen af ​​WebClient, er der få biblioteker til at hjælpe med dette. Jeg anbefaler hængekøje. [3]