kommando - Hvordan finder jeg Exteranl IP i mit windows system?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har brugt en Windows-kommando til at finde dette


nslookup myip.opendns.com resolver1.opendns.com 


og giver mig en IP, men hvis jeg kører samme kommando i anden pc, som er i samme undernet, vil det også give samme IP. Der er ingen forskel i begge s s IP.


Dette er det samme, når jeg søger i browseren som What is my IP?


Nu Hvordan kan jeg kende min eksterne IP-adresse på mit Windows-system? Men jeg fik intern IP fra kommandoen ipconfig, som ikke er nyttigt nu.

Bedste reference


Intern IP:
En lokalnetværksadresse, der leveres af din DHCP-server/Router.


Ekstern IP:
En bred netværksadresse fra din internetudbyder (internetudbyder).


Intern IP/LAN-adresse, kan kun fås i samme netværk. Tænk på babyer og en mor i et hus. Spædbørn snakker med hinanden og deres mor, men ved ikke noget om udefra. Hvis de vil have nogen udenfor information, beder de deres mor og mor om at oversætte oplysningerne til dem. (NAT Translation)


På samme måde kan ingen udefra komme til babyerne. Moderen vil beskytte hendes babyer fra enhver og alle, undtagen hun kender nogen, og hun stoler på nogen, hvad deres intention er. (Portvideresendelse)


I dit tilfælde er det normalt , at begge pc'er (babyer) i samme LAN-netværk har samme eksterne IP (Moderens navn/IP). Hvis du vil nå ud til en bestemt baby udefra , du skal spørge moren og konfigurere moren (din gateway router) for at tillade denne handling.


normalt standard gateways i en hjemmeopsætning er 192.168.1.1 / 192.168.2.1 Du finder disse oplysninger ved hjælp af ipconfig


I tilføjelse ,
babyer i samme husstand kræver ikke mødres tilladelse til at tale med hinanden. De kan frit kommunikere. Men hvis man ønsker at spille hide-and-seek, så har de brug for deres mors tilladelse (UPNP-indstillinger). Hvor mor afslører information om et barn til et andet.