operativsystem - Når Windows installation er færdig. Forsøger Windows nogensinde at se efter ændring i unik ID på bundkort eller processor ID

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemLad os sige, at der er to identiske systemer. Hvoraf den ene har licensversion af windows og jeg spøgelse hele drevet i anden computers hdd. Vil windows nogensinde komme to vide?
Hvis dette system ikke er tilsluttet internettet?


Er CPU\_ID unik identifikator eller er det et cpu-produkt-id.


Jeg ved, at mac-adressen er unik i et system, men jeg ønsker at grave dybere i at finde unikke systemidentifikatorer.
Tag et kig på dette.
 Hvad skal være unikt id på en maskine? Dets bundkort ID? Windows-produkt-id?Jeg arbejder på visuel C #.

Bedste reference


Kernen er kompileret med specifikke drivere, og kernen kender alle oplysninger om hardwaren, herunder deres firmware version og hardware Ids. (en af ​​grundene til BSOD)


Hvis du installerer et vindue og ændrer harddisken til en anden samme opsætning, kan Windows måske forsøge at reparere og arbejde. Men hvis du har TPM-chip og Bitlocker aktiveret, vil Windows spørge dig om BitLocker Recovery-tasten, så snart du har ændret hardwareopsætningen. Det skyldes, at Windows-kernen kender hver hardware og deres ID'er og derfor ændrer dem.


For at besvare dit planlagte spørgsmål må du ikke forsøge at forhindre privatlivets fred, du vil aldrig lykkes, og der vil være nogen til at knække den. I stedet bruge den tid på din faktiske produkt og markedsføring. Folk, der ønsker at stjæle, vil de stjæle alligevel eller vil ikke bruge. Brug din tid til dem, der ønsker at købe dit produkt.


Når det er sagt, flytte vigtig kode til webservice, hvis du virkelig er så meget bekymret.