windows - Hvordan lukker jeg automatisk en Azure VM?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne oprette en Azure Virtual Machine, som jeg kun skal køre ca. 1 eller 2 timer en eller to gange om dagen. Jeg vil ikke betale for serveren, når jeg ikke bruger den.


Jeg ved, at jeg bare kan gå til instrumentbrættet og lukke det af, men jeg glemmer det ofte, jeg bliver senil! Jeg vil gerne have en timer til at starte, når systemet (Windows 10) er startet, og når timeren når nul, billedet er lavet inaktivt (ingen afholdt afgifter), medmindre jeg anmoder mere tid.


Eventuelle ideer ville blive værdsat.

Bedste reference


Dashboardet har en automatisk lukkefunktion. Dette kan også konfigureres til at sende en webhook-meddelelse med et link, der forsinker afbrydelsen. I øjeblikket understøttes ikke notifikationer i maskinen. [1] [2]


Azure VM Autoshutdown [3]


Selvom der findes mange værktøjer som PowerShell-scripts og -apps, som du kan bruge fra VM'en til at udløse automatisk afbrydelse, er der nogle fakturakommisser at være opmærksomme på. [4]


Med en Azure VM betaler du per sekund og ophører med at betale kun, når maskinen er helt fordelt og ikke længere reserverer hukommelse og kerner på platformen. (Der er stadig en nominel oplagringsafgift forbundet med opbevaring af VM-billedet). Du kan ikke allokere VM fra dig selv.


For at sikre, at VM ikke pålægger afgifter, skal du kontrollere, at statusen er 'Stoppet (deallokeret').