windows - Sådan indlæses output af et opkald i en batchfil?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg står over for følgende spørgsmål og vil virkelig sætte pris på lidt hjælp, da jeg er nybegynder til Windows-systemer:


Jeg skriver et script, der lancerer en eksekverbar på et tidspunkt. Denne eksekverbare vil sandsynligvis svigte, og jeg vil gerne have min batchfil stoppet med at køre i dette tilfælde. Mine undersøgelser førte mig til følgende link: Hjælper Windows-batch med undtagelseshåndtering? (første svar).


Problemet med dette svar er, at det forekommer (medmindre jeg bliver vildledt) kun at arbejde, når det kaldte mål s kildekode kan nås. I hvert fald synes løsningen virkelig kompliceret for det jeg gerne vil gøre. Er der en mere ligetil måde at opdage en fejl (at kunne fange fejlmeddelelsen eller at bruge fejlkoden ville være mere end nok)? Du kan se på vedlagte skærmbillede for at få en bedre forståelse af problemet.


Tak for din hjælp, håber dette vil være nyttigt for mere end en,
hilsen


Bilag:


Dette første billede viser fejlmeddelelsen, jeg gerne vil fange:

Dette første billede viser den fejlmeddelelse jeg gerne vil fange


Denne viser den del af scriptet, hvor jeg kalder eksekverbar:

Denne viser den del af scriptet, hvor jeg kalder den eksekverbare


På det andet billede er findstr-instruktionen brugt til at søge efter en bestemt sætning i en logfil, hvis sætningen er fundet, kan vi antage, at udførelsen har været succesfuld, ellers kan vi ikke konkludere. Dette er en ret perfunctory løsning ...

Bedste reference