Apache stop webdav katalog notering på windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder på en server, der skal betjene nogle få filer offentligt via WebDav. Offentlige tilgængelighed og WebDav er et must, så jeg kan ikke ændre dem. Windows support (desværre) er et andet must ting ...


Det ville være fantastisk, hvis jeg kunne deaktivere mappeliste, så den person, jeg giver webdav-linket, vil kun kunne gætte linket eller kun bruge det, jeg gav.


I standard tilfælde er det ganske nemt at deaktivere katalogliste, og i browseren stopper den nuværende konfiguration perfekt, men når jeg åbner den via Windows Explorer, kan jeg nemt se hele mappen og dens indhold. Min nuværende konfiguration er:


<VirtualHost *>
  ServerAdmin webmaster@localhost

  DocumentRoot /var/www/web1/web/
  <Directory /var/www/web1/web/>
    Options MultiViews
    AllowOverride None
    Order allow,deny
    allow from all

    <LimitExcept GET PROPFIND>
            Require valid-user
        </LimitExcept>
  </Directory>

  Alias /v1 /var/www/web1/web

  <Location /v1>
    DAV On
    AuthName "webdav"
  </Location>
</VirtualHost>


Hvis jeg ikke tillader PROPFIND-metode, mener Windows, at værten ikke er tilgængelig (usikker på, om Linux kan få adgang til det, det er ikke mit mål).


Er det muligt at stoppe mappeliste på windows? For mig ser det ud til, at PROPFIND er det, der forårsager dette, men jeg er ikke sikker på, om jeg på en eller anden måde kan omgå dette problem. Har du nogen ide om, hvordan skal jeg ændre min config-fil?

Bedste reference