Har der et registreringsdatabase fyldt med gamle ting, sænker Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg ved, at dette ikke er strengt taget et programmeringsspørgsmål, men noget, jeg altid hører fra pseudo-techies, er at have mange poster i dit registreringsdatabase bremser din Windows-baserede pc. Jeg tror, ​​at dette begreb kommer fra mennesker, der forsøger at fejlsøge deres pc og hvorfor det kører så langsomt, og de åbner registreringsdatabasen på et tidspunkt og se resterende poster fra programmer de afinstallerede for tid siden.


Men er der nogen sandhed til denne ide? Jeg ville ikke tro det, da registreringsdatabasen i det væsentlige bare er en database, og boring ned til en post ville ikke tage længere tid på et større register. Men gør det?


EDIT: For at være klar søger jeg ikke råd om, hvordan en pc kører hurtigere, eller spørger, hvorfor min pc er langsom (det er ikke), jeg er bare nysgerrig hvis folk der siger 'større registreringsdatabase betyder langsommere pc' er nøjagtige eller ej.

Bedste reference


Kort sagt, ikke rigtig.


I gamle dage, da maskinerne var langsommere, var svaret ja; men at have en moderne processor rip gennem selv et 60MB register er ikke et problem.


Typisk er den egentlige grund til, at en moderne maskine begynder at køre langsomt, skyldes alt fra malware til virusscannere: Mcafee, Norton s, osv. Er primære mål i mit sind.


Også, WinSXS-mappen har tendens til at vokse som service packs og applikationer er installeret. Dette synes at have en negativ indvirkning på systemets ydeevne. Der er kun to mulige løsninger i dette scenario. Først skal du om muligt geninstallere operativsystemet med den nyeste servicepakke, der allerede er overført til installationen. For det andet, hvis det ikke er muligt, og du kører Vista med SP1, kan du køre værktøjet vsp1cln.exe (se technet), som vil rydde op mange af de ældre versioner af komponenter. Bemærk, at dette værktøj kun kan udføres én gang og det tillader dig ikke at rulle tilbage. [1]

Andre referencer 1


Jeg synes, det er et symptom, ikke en årsag, da feber er et symptom på en infektion.


Når du installerer Windows-opdateringer, i hvert fald i xp og op, opretholdes en mappe kaldet SXS for at rulle dem tilbage. Disse rullingspunkter gemmes også i reg taster.


Størrelsen på sxs-siden (side om side) vokser eksponentielt og har helt sikkert været forbundet med hvorfor, når nogle mennesker simpelthen geninstallerer med sp3 i stedet for at installere sp1 og ruller op til sp3, får de bedre ydeevne, selv med de samme programmer installeret.

Andre referencer 2


1) Start -> Kør -> msconfig

2) Kontroller fanen Startup

3) Hvis du ikke ved hvad det er, fjern markeringen
4) Genstart


Det er ikke registret, det er det du har kørt i baggrunden.

Andre referencer 3


eventuelle problemer opstår i registreringsdatabasen kan også gøre din computer meget langsommere. De reparere registreringsproblemer skal du installere en registreringsdatabasen renere, da dette vil rette fejlene og gøre din pc tilbage til sin normale tilstand. [2]