python - Anaconda3 Brugerdefineret installationsplacering: 'conda' fungerer ikke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemGennem uforsigtighed har jeg to Anaconda installeringssteder: en på C: \ Anaconda3 \ (på en lille SSD med Windows 10 installeret) og en på X: \ Anaconda3 \ (på en stor HDD uden OS installeret), og jeg vil gerne have at holde en på X som min eneste installation. Jeg har X: \ Anaconda3, X: \ Anaconda3 \ Scripts og X: \ Anaconda3 \ Library \ bin mapper i min PATH.


Jeg har bemærket, at jeg ikke kan bruge nogen conda kommandoer med min X: \ -installation i PATH-variablen. Jeg får den normale 'conda er ikke en anerkendt kommando' fejl. Men hvis jeg ændrer kørslen til mapperne i PATH til C: \, virker det pludselig alt godt. Jeg har også forsøgt at gøre min nuværende mappe på X: \ mens du kører disse kommandoer, og conda fungerer stadig ikke.


Hvordan kan jeg løse dette problem? Der må være noget, jeg mangler om, hvordan PATH-variablen eller kommandoen conda virker. Tak!

Bedste reference


@abarnert Takket være det lykkedes det mig at finde problemet.


Ved at se på begge installeringsveje fandt jeg, at kun C: \ installationen havde C:Anaconda3Scriptsconda.exe. X: \ installationen havde C:Anaconda3Scriptsconda.exe.c~. Jeg ved stadig ikke hvad den fil er, men jeg antager det pegede på conda.exe på C :. Anyway, en fuldstændig afinstallation af begge steder efterfulgt af en frisk installation på X: \ har alt til at virke. Jeg kan nu køre kommandoer som conda env list og lignende ved hjælp af installationen på X: \


Tak igen!