windows - Hvordan kan jeg køre kode efter at en bruger har indtastet legitimationsoplysninger, men inden en forbindelse til domænecontrolleren er etableret?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg flytter i øjeblikket et lille kontormiljø til Amazon Web Services (AWS). Der er flere domæner, der sluttede computere i et kontor og en domænecontroller (DC) i en AWS Virtual Private Cloud (VPC).


En VPN-forbindelse til VPC koster 0,05 $ pr. Forbindelsestid, og da kontoret er meget uregelmæssigt optaget, ønsker jeg at etablere denne forbindelse efter behov for at spare omkostninger.


Mine tanker var at aktivere denne VPN-forbindelse ved hjælp af AWS API hver gang, efter at en bruger indtastede sine legitimationsoplysninger. Dette kræver, at jeg synkront udfører kode, efter at brugeren har sendt sine legitimationsoplysninger, og før Windows forsøger at oprette forbindelse til DC i skyen (da dette vil mislykkes, når der ikke er etableret forbindelse).


Er der mulighed for at synkronisere disse to trin (1. Indsende legitimationsoplysninger, 2. Tilslut til DC) og udføre kode?


Signing kode ved hjælp af certifikater bør ikke være et problem.
Enhver anden metode, der giver mulighed for at oprette denne VPN-forbindelse, før en bruger indtaster hans referencer, vil også være fint, som en begivenhed, der udløses, så snart musen er flyttet/nøglen er ramt/Windows 10-gardinet løftes/

Bedste reference


Du forfølger en løsning, der ikke rent faktisk løser dit problem.


Den pr. Time opladning for VPN-forbindelser til VPC er for dedikerede ressourcer og udstyr , som AWS har til hensigt at opsige VPN-forbindelsen. Afgiften gælder, uanset om du bruger den.  Hvis du vælger at oprette en VPN-forbindelse til din VPC ved hjælp af en Virtual Private Gateway, bliver du opkrævet for hver 'VPN Connection-time', at din VPN-forbindelse er tilgængelig og tilgængelig.

  
  https://aws.amazon.com/vpc/pricing/[1]En 'VPN Connection-time' betyder ikke en time, hvor du bruger den. En VPN 'forbindelse' henviser til tilvejebragt -forbindelsen på AWS, og den er 'tilgængelig', når den er blevet leveret i VPC-infrastrukturen og er tilgængelig til din brug, selvom dine links er nede og forbindelsen er ubrugt.