windows - Kan ikke starte fra USB-flashdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et billede af ubuntu, som jeg tidligere har brugt på et USB-flashdrev. På min bærbare computer, en MSI GE72 6QD Apache Pro, kan jeg ikke starte fra den. Når jeg genstarter i gendannelsesværktøjerne, er der ikke mulighed for at starte fra eksterne medier. Jeg er usikker på, hvordan man gør dette. Tak skal du have!

Bedste reference


Opstartsproblemet fra andre enheder er normalt i den forkerte BIOS-indstilling. Gå til BIOS-konfigurationen. Når du tænder din computer, og når du ser BIOS-POST-testene (hvid tekst på skærmen), skal du trykke på DEL-tasten på tastaturet (en anden tastaturgenvej på hver computer - i dit tilfælde, DEL-tasten) og derefter Kontroller BIOS-indstillingerne for opstart fra forskellige enheder. Kontroller opstartsenhedens rækkefølge og konfigurér som den første USB-enhed.


Du skal blot søge efter 'boot' -teksten i din manual til dit bundkort eller din notesbog. Problemet kan også være UEFI-tilstanden, ikke alle opstartsenheder er formateret til at fungere med den nye UEFI-tilstand, så det kan være bedre at aktivere 'UEFI med CSM' i stedet for 'UEFI' -tilstanden.


Engelsk manual (herunder BIOS-konfigurationen) til din notesbog:
http://download.msi.com/archive/mnu\_exe/1795+1794+16J5+16J4\_G\_English.zip[1]


Du kan også bruge Hurtigstartmenuen, men i stedet for at trykke på DEL-tasten for at indtaste BIOS-konfigurationen, skal du trykke på F11-tasten. I en hurtig BOOT-MENU vælger du USB-enheden. Men først skal du muligvis skifte fra 'UEFI' til 'UEFI med CSM' for at gøre USB-enheden synlig i BOOT-MENU.

Andre referencer 1


Du kan tjekke dette installationsprogram Ubuntu 14.04.3 + Windows 8.1 (Dual-boot) på MSI GE72 2QD Apache [2]


eller installerer Ubuntu 16 Linux på en GE62 6QD Apache Pro MSI Notebook [3]


Håber dette hjælper