windows - Visual studio kode: Kan ikke bygge installationsprojekt med python extension aktiveret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en arbejdsområde opsætning i visuel studio kode, hvor jeg udvikler et c + + projekt (der også slår genererer python bindinger). Og et python-projekt, der bruger disse pythonbindinger.


Når jeg foretager en ændring til c ++-projektet og bygger det, virker det godt. Men når jeg bygger installationsprojektet, kopierer .dlls etc. til den installerede mappe, får jeg en fejlmeddelelse, der fortæller mig, at jeg ikke kan kopiere dll'erne, da de allerede er i brug.


Hvis jeg deaktiverer pythonforlængelsen fungerer det fint. Jeg gætter på, at udvidelsen bruger dll'erne til intellisens og automatisk afslutning.


Dette resulterer i, at jeg skal deaktivere python-udvidelsen og genindlæse vscode hver gang jeg vil bygge installationsprojektet. Er der nogen anden måde at håndtere dette på?


Jeg bruger vscode version 1.23.1 på windows 10.

Bedste reference


Det er helt muligt, at Jedi åbner DLL'erne for Intellisense og derefter ikke frigiver filerne på en måde, der gør Windows glad.


Vi arbejder på at bringe sprogserveren fra Visual Studio over, og den kan fungere forskelligt nok til ikke at forårsage dig dette problem. Hold øje med https://aka.ms/pythonblog for når vi gør det tilgængeligt. [1]