PHP 5 og Zend MVC på Windows og IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr der nogen store problemer at være opmærksomme på at køre et PHP 5/Zend MVC produktionsprogram på Windows? Den særlige applikation er Magento, et e-handelssystem, og klienten er virkelig ikke interesseret i at have en Linux-boks i deres datacenter. Har nogen haft held med at få PHP 5 og Zend MVC fungerer korrekt på IIS?

Bedste reference


Ja, det virker. Microsoft og Zend arbejder sammen for at få PHP til at køre, da det kører på Linux. Zend har endda en certificeret version af deres kernepakke (indeholder php, mysql og nogle kontrolpaneler) til Windows og iis. Også Zend Framework skal være virkelig platform uafhængig.


En anden mulighed i stedet er at bruge Apache på Windows, men IIS er hurtigere for statiske sidevisninger og har også nogle andre interessante muligheder. .htaccess-filer understøttes ikke, så til omskrivning skal du stole på andre IIS-komponenter.

Andre referencer 1


Nå jeg fik IIS, Zend og PHP alle arbejder pænt.


Installeret ReWrite-modulet fulgte: Denne artikel
Fik herregistreringsreglen herfra og sikret short\_opentag=on i php.ini [1] [2]


Så langt så godt

Andre referencer 2


Få IIS ReWrite-modulet, som gør tingene lettere.


http://www.iis.net/downloads/default.aspx?tabid=34u0026amp;g=6u0026amp;i=1691[3]


Jeg har Zend, PHP, Apache og MySQL, der kører på min Vista x64-maskine, men jeg vil prøve at køre det på IIS i stedet for Apache.


Jeg forestiller mig det ville ikke være for svært

Andre referencer 3


Vi har også gjort nogle fremskridt med at få Magento til at køre på en Windows Server 2008-boks med IIS7 (under ISAPI). Hvis vi deaktiverer URL-omskrivning, fungerer systemet ganske godt, men vi har ikke kunnet opnå succes med Magento og noget af omskrivning systemer (Helicon ISAPI Rewrite-Lite, Ape og Microsoft Rewrite Module).

Andre referencer 4


Magento understøttes ikke på Windows. Jeg installerede det, men er mere kompliceret end Linux, og det giver ingen mening at udvikle sig i et miljø, der vil være anderledes end implementeringen. Din klient skal genoverveje. [4]