linux - Terminal Multiplexer til Microsoft Windows - Installere til GNU Screen eller tmux

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter en terminal multiplexer til Microsoft Windows. Jeg kunne ikke finde installationsprogrammerne til Microsoft Windows til både tmux og GNU Screen.


I øjeblikket bruger jeg Putty til at oprette forbindelse til min Linux-maskine fra Windows Machine. Kan nogen foreslå, hvordan man får GNU Screen eller tmux på Windows Platform.


Er der andre gode alternativer til ovenstående muligheder.

Bedste reference


Se. Dette er meget gammelt, men det er helt sikkert, at nogen fra Google finder dette, og det er absolut den bedste løsning på dette - ( og det er AWESOME ) - at bruge ConEmu (eller en pakke, der indeholder og er bygget på toppen af ​​ConEmu kaldet cmder) og derefter enten bruge plink eller kitt selv til at oprette forbindelse til en bestemt maskine eller, endnu bedre, oprette et udviklingsmiljø som en lokal VM ved hjælp af Vagrant. [2] [3] [4] [5]


Det er den eneste måde, jeg nogensinde kan se mig selv udvikle fra en Windows-boks igen.


Jeg er overbevist nok til at sige, at alle andre svar - men ikke nødvendigvis dårlige svar - tilbyder affaldsløsninger i forhold til dette.

Andre referencer 1


Fra Windows 10-årsdagen opdateringen (Version 1607) kan du nu køre et Ubuntu-subsystem direkte fra Windows ved at aktivere en funktion kaldet Developer-tilstand .


For at aktivere udviklertilstand skal du gå til Start > Indstillinger og derefter skrive 'Brug udviklerfunktioner' i søgefeltet for at finde indstillingen. I venstre navigation finder du en fane med titlen For udviklere . Fra denne faneblad vil du se en radioboks for at aktivere Udviklertilstand .


Når udviklertilstand er aktiveret, vil du så kunne aktivere Linux-delsystemfunktionen. For at gøre det skal du gå til Kontrolpanel > Programmer > Slå Windows-funktioner til eller fra > og kryds i feltet Windows Subsystem til Linux (beta)


Nu, i stedet for at bruge Cygwin eller en konsol emulator, kan du køre tmux gennem bash på Ubuntu-delsystemet direkte fra Windows gennem den traditionelle apt-pakke (sudo apt-get install tmux).

Andre referencer 2


Både tmux og GNU Screen arbejder under cygwin. De kan installeres fra cygwin installatøren. Søg bare efter deres navn der, og du vil nok komme til den nyeste version (i hvert fald for tmux ). [6] [7] [8]

Andre referencer 3


Du kan muligvis få hvad du vil ved at bruge Console2 med Putty eller Plink. [9]

Andre referencer 4


Tilføjelse til tråden, der er en ny konsol i byen kaldet babun, jeg kører tmux i det uden problemer. Lader dig køre bash eller zsh.


klik her for github [10]

Andre referencer 5


Som et alternativ SuperPutty har faner og muligheden for at køre den samme kommando på tværs af mange terminaler ... kan være, hvad nogen leder efter.


https://code.google.com/p/superputty/[11]


Det importerer også dine PuTTY-sessioner.

Andre referencer 6


Her er snavset vej:  1. Log ind på en linux-server vha. 'ssh -X user @ host'

  2. Åbn rxvt-unicode eller anden X-terminal.

  3. Åbn tmux eller skærm

  4. Log tilbage til din lokale computer fra serveren

  5. Start din yndlingsskal som msys eller cygwin.


Andre referencer 7


Det er muligt at kompilere og bruge tmux inden for Cgywin.
http://sourceforge.net/mailarchive/message.php?msg\_id=30850840[12]