linux - bedste måde at modtage e-mail hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg udvikler en hjemmeside - i prototypestadiet bliver snart alfa. Jeg vil give en e-mail-adresse til hver konto, der giver brugeren mulighed for at deponere ting - ikke en rigtig e-mail-konto, bare et slutpunkt for at sende ting til webstedet. Mange steder leverer denne slags service i dag. Jeg tror, ​​at den første jeg så, var Photobucket, som lader dig sende billeder som e-mail-vedhæftede filer.


Mit spørgsmål er, hvad er den bedste måde at gennemføre denne form for service på?


I min prototype har jeg skrevet en POP3-klient, der henter alle nyligt afsendte mail (i øjeblikket fra en test Gmail-konto). Min service behandler hver ny mail og vedhæftede filer og fjerner det straks fra e-mail-serveren.


Jeg kunne bestemt outsource til en e-mail-tjeneste med POP3 og gøres færdig med det. Problemet er omkostninger. De fleste tjenester, jeg har set, giver meget mere, end jeg har brug for, og de opkræver pr. Konto. Jeg forventer at have mange konti og lav trafikvolumen.


Så jeg lænder mig mod at modtage e-mail-kvittering selv. Jeg er åben for Windows eller Linux. Koden der behandler indkommende e-mails kører på Windows, men jeg har andre tjenester, der kører på Linux. Jeg har set en række åbne kilde og gratis e-mail-servere , såsom hMailServer og MailEnable (Windows) og qmail, Postfix og exim (Linux).


Jeg tror jeg har en lille præference over for Linux på grund af lavere hosting omkostninger, men hvis en Windows-tjeneste kan give renere integration, kan det være det værd. Hvad angår funktioner, vil jeg gerne have nogle spamfiltrering, men det er ikke en stor prioritet. POP3 er passende til hentning, men en mere direkte API ville være rart. Jeg vil have brug for en slags API til programmering af nye konti.


Alle forslag er værdsat. Ved du, hvordan andre implementerer denne form for service?


UPDATE : Jeg endte med at bruge hMailServer, som er en gratis mail server, der kører på Windows. Det ser ud til at være ret modent og robust. Det har et COM interop bibliotek, der gør det muligt at få adgang til e-mails, konti mv fra min .NET server app meget nemt. [1]

Bedste reference


Hvis du går til host-your-own-email-server-ruten, vil jeg nok kun bruge POSTFIX og rør alle dine e-mail til et PHP-script, som behandler e-mailen.


Her er en hurtig og beskidt tutorial om opsætning af e-mailrøret, hvis du bruger cPanel:


http://kb.siteground.com/article/How\_to\_pipe\_an\_email\_to\_a\_PHP\_script.html[2]


Hvis ikke, her er hvordan man gør det:


http://answers.google.com/answers/threadview?id=562518[3]

Andre referencer 1


Bundlinjen er, du skal have en åben SMTP-forbindelse for at acceptere e-mail. Hvis du har din egen server, kan du installere en SMTP-server på maskinen. Normalt har du filsystemadgang til den placering, e-mail-filerne er placeret. Sørg for at vælge en SMTP-server, der tillader dette, og at e-mailen er i et format, som du kan analysere.


Derefter kan du blot overvåge filens placering for indkommende e-mails.


Hvis du ikke kan røre dine e-mails (ved hjælp af Postfix-forslaget), og du ikke har din egen server (f.eks. På en delt hostingplan), skal du spørge en POP3 eller IMAP mailbox-server til dine e-mails , og analysere dem i overensstemmelse hermed.

Andre referencer 2


Jeg ønskede at få e-mails i realtid, så jeg udarbejdede min egen løsning med google app engine. Jeg lavede dybest set en lille dedikeret Google App Engine-app til at modtage og poste e-mails til mit hovedsæde. På den måde kunne jeg undgå at skulle oprette en e-mail-server.


Du kan tjekke ud Emailering (et lille weekendprojekt, jeg gjorde for dig), eller du denne lille GAE app, der burde gøre tricket. [4] [5]


Jeg har forklaret det mere på et andet spørgsmål.


Håber det hjælper!