.net - Kunne en ClickOnce-installation opdateres via Windows Update?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg spekulerer på, om en ClickOnce-applikation, der er installeret på en målcomputer, kunne tjekke for opdateringer ved at udnytte Windows Updates-motoren.


Bare for at klare punktet, lad os antage, at et program A udgives (via ClickOnce) på internettet, som mange brugere kan installere. Også forestille sig, at nye versioner af app A udgives ret ofte (f.eks 2-3 gange/uge). Endelig lad os antage, at nogle brugere har en god internetforbindelse, mens andre ikke, og det vil jeg virkelig gerne have, at alle brugere kan justere kontrolfrekvensen, så den passer bedst.


Da der allerede er en planlægningsopgave til Windows-opdateringerne, er det muligt at medtage kontrollen for min app A i den planlægning?


Tak på forhånd.

Bedste reference


Jeg tror ikke, det ville være muligt at gøre det, som dokumentationen viser, at der kun er tre tilgængelige installationsmuligheder: Installer via web/netværksdeling, cd eller start direkte fra web-/netværksdelen. [1]


Hvis du så ser på den opdateringsstyringsdokumentation, der leveres til dig, synes de at understrege, at du forbinder til en webserver for at se efter opdateringer og hente dem om nødvendigt igen baseret på den oprindelige installationsmetode. [2]


Jeg vil antage, at Microsoft ønsker at holde styr på Windows Update-metoden, at låse andre udviklere fra at tinker med det ville være en sikker brand måde at sikre, at det er stabilt, og at brugerne får de opdateringer, der er nødvendige.