windows - Batchfilen kalder VBScript, der kalder EXE, der ikke åbnes

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en VBS-fil 'migration.vbs', der kører et antal kommandoer og derefter kalder en AutoIt .exe-fil for at begynde afinstallationen af ​​et produkt. Hele scriptet kører korrekt, når du kalder det for sig selv fra kommandolinjen med 'cscript migration.vbs'


Dette script vil blive skubbet ud til en række andre maskiner, hvor techs skal kunne dobbeltklikke for at køre den. En masse af maskinerne udfører ikke VBS som standard med et dobbeltklik, så jeg har tilføjet en batchfil til at køre den.


Problemet er, at når batchfilen kalder VBS, begynder den at køre, men kalder aldrig exe. Det bare .. hopper over det trin. Jeg gætter der er et problem med indlejrede systemopkald eller noget, jeg ikke ved.


Anyways, nogen løsninger? Jeg vil hellere ikke lægge EXE-opkaldet i batchfilen på grund af logik, der kontrollerer VBS'en mod registreringsnøgler (det vil være svært/umuligt at duplikere i BAT).


Tak igen


start.bat


START /WAIT cscript .datamigration.vbs


migration.vbs


WSHSHell.Run "uninstall.exe", 0, True

Bedste reference


Der er ingen indlejret systemopkaldsgrænse, jeg gætter på, at stien eller den aktuelle mappe er forkert, prøv at bruge en fuld sti eller overvåge filsystemopkaldene med Process Monitor [3].