Er git stabil på Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem
   Mulig duplikat:

  Hvad er der i øjeblikket problemerne med Git på Windows

For nylig har jeg overvejet at skifte vores kildekontrolsystem fra svn til git, så vi kan udnytte fordelene ved distribution. Efter at jeg lavede nogle undersøgelser, fandt jeg det, at vi ikke har meget valg på at køre git på Windows. Kun en mulighed, der balancerer på begge sider af læringskurven og administrativ indsats er msysGit. Desværre er det stadig på forhåndsvisningsversionen hidtil.


Savner jeg noget? Eller er der et bedre alternativ?

Bedste reference


Vi bruger mSysGit og har været i omkring et år. Vi har kørt ind i nogle fejl, men ingen blokeringer - depotet har altid været ret solidt, bugsene er alle i front-end værktøjerne.


De to fejl, vi har kørt ind i, er:  • GUI-applikationerne (git-gui og gitk) låses op fra tid til anden, normalt flere gange om dagen. Låsningen sker kun, når du forsøger at gøre noget med lageret: Skift en forandring, gør en forlovelse, tjek en filial osv. Dette synes at være en deadlock i kommunikationen mellem GUI-appen og kommando- line proces, der rent faktisk gør arbejdet. Når GUI holder op med at reagere, er det bare at dræbe det og starte det igen. Jeg har aldrig set denne årsag til data korruption - det ser ud til at være bare den GUI app, der låses op; Kommandolinjeprogrammet afslutter sit arbejde eller starter ikke. Dette er harmløst, men irriterende, og tilsyneladende kan mSysGit-underviserne ikke reproducere det (selvom jeg har set det på hver computer, jeg har prøvet Git på).

  • Af og til undlader Git, når du tjekker en anden fil, ikke op for at oprette alle de nye filialers filer på disken, så hvis du ser på statusen, vil du se en 'slettet' fil (jeg don ' Jeg tror jeg har nogensinde set mere end en eller to) klar til at blive iscenesat. Jeg har aldrig kørt ind i dette fra kommandolinjen, så jeg ved ikke, om kassen giver en advarsel, men hvis du tjekker ud fra GUI'en, er der ingen tegn på, at noget er forkert, medmindre du omskriver til uændrede ændringer. Dette sker temmelig sjældent (måske en gang om ugen), men du vil bemærke det, når du opfører dine ændringer, før det kan skade. Filen er stadig i lageret, du skal bare nulstille (eller ændre ændringer på den pågældende fil) for at sætte den tilbage i din arbejdskopi.Begge er kun irritationer; du behøver ikke at være særlig opmærksom på dem, du behøver bare tålmodigheden til at rydde op, når de sker.