Hvad er dine anbefalede Windows Server 2003 Backup Tools?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvilke værktøjer anbefaler du, at du sikkerhedskopierer filer og SQL Server-databaser på Windows 2003?


Jeg leder efter værktøjer til at køre daglige sikkerhedskopier af både filer og SQL Server-databaser. Komprimer dem og hold dem på NAS-drev.


Jeg søger efter billige/GRATIS muligheder, hvis det er muligt.

Bedste reference


Her på mit firma gør jeg følgende.


I slutningen af ​​dagen tager jeg en fuld backup, ved hjælp af et SQL Server-job. Syntaxen for dette er veldokumenteret i BOL, men her er et eksempel:


    BACKUP DATABASE [DATABASE]
    TO DISK = '[PATH][DATABASE].BAK'
    WITH INIT;


Jeg udfører derefter en .bat-fil, der kører en komprimeringsproces ved hjælp af et gratis Zip-værktøj for at gøre filerne mindre, før de er afsendt.


I løbet af dagen har jeg 4 transaktionslog backup jobs, der kører hver 10-12 minutter. Hver sikkerhedskopieres til en separat fil.


Så hver time kører jeg en differentiel back-up (dette vil kun sikkerhedskopiere forskellene siden den sidste back-up). Jeg ødelægger derefter transaktionsfilerne og starter igen.


Håb, der giver dig lidt info om, hvordan det kan gøres i SQL Server uden nogen tredjeparts dyre værktøjer.

Andre referencer 1


Gratis sql backup software eksisterer muligvis ikke. Har du nogensinde prøvet Windows Indbygget værktøj? Jeg er ikke så klar over, hvad de kan gøre rigtigt, fordi jeg bare helt mister min tillid til MS.


Før det er NTBackup og derefter erstattet det af Windows Server Backup. Mange mennesker klager over, at det er buggy og altid løber ind i fejl med implicitte grunde.


Så du kan bedre prøve tredjepart, og nu er Windows Server/MS SQL og Exchange backup udviklet hurtigt, og de fleste af dem er overkommelige med backup løsninger. Prøv at lave backup, det vil hjælpe dig meget. [2]]]