Joomla PHP Form på IIS Server med Windows - fejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har problemer med min Joomla kontaktformular. I øjeblikket bruger jeg et modul kaldet Rapid Contact, som ikke er rigtig vigtigt, det virker på andre hjemmesider, jeg har, men jeg har problemer med denne hjemmeside.


Jeg har problemer, fordi mit firma driver en IIS Windows-server med PHP installeret der, og Joomla-webstedet er også lagret der. Webstedet selv kører finde, men når jeg forsøger at sende en e-mail til denne formular, siger den 'kunne ikke instant mail-funktion ', når jeg bruger' PHP Mail-funktionen (i Global Configuration), en fejl, når jeg ændrer den til 'Sendmail' i indstillingerne, og en fejl, når jeg ændrer den til 'SMTP'.


Mit spørgsmål er, hvilke indstillinger kan jeg bruge til at omgå dette problem? Er IIS i konflikt med PHP? Jeg bruger ikke FTP, og på trods af mit forslag er de adamant, det kan fungere uden at få webplads til at bruge FTP.


Måske er der someway jeg kan ændre php.ini filen for at komme rundt om dette?


Håber nogen kan hjælpe,


Med venlig hilsen,


Snakespan

Bedste reference


Jeg er Christopher Mavros, forfatteren af ​​Rapid Contact.
Du kan måske forsøge at indstille parameteren 'Deaktiver HTTPS' til sand, og prøv igen.


Hvis det ikke virker, så kan du komme til min hjemmeside og kontakte mig direkte for at besøge din url og tjekke fejlen selv. [1]


For alle, der læser dette indlæg: Du kan også sende eventuelle mavrosxristoforos.com udvidelsesrelaterede spørgsmål på forumafsnittet. [2]


Tak for at bruge hurtig kontakt.