Tracert på Windows Returnerer langsommere end på Linux

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har to computere, en Windows og en Linux sidder side om side på mit skrivebord, begge tilslutning til det samme internet. Hvis jeg kører et spor på www.stackoverflow.com og traceroute www.stackoverflow.com, returnerer begge de samme data. Tracert på Windows tager imidlertid 3 gange så lang tid (med de samme parametre) som traceroute på Linux (Linux tr er næsten øjeblikkelig)


Jeg forsøgte tracert -d men ingen reel forskel at tale om.


Hvordan kan jeg få Windows-spor til at vende tilbage med samme hastighed?


Tak

Bedste reference


Windows tracert værktøjet sender ICMP echo anmodninger; mange routere vil bare DROP ICMP echo anmodninger. Værktøjet skal derfor vente på en intern timeout, før den erklæret, at ruten er død. [10]


Linux traceroute -værktøjet sender UDP-forbindelsesforsøg; routere skal videresende disse pakker, så det virker ret pålideligt. Det betyder, at værktøjet ikke skal vente på timeout fra de fleste routere undervejs.

Andre referencer 1


Windows tracert venter ca. 1 sekund mellem humle. Linux traceroute venter ikke mellem humle. Der er ingen dokumenteret mulighed for Windows tracert for at deaktivere denne forsinkelse.

Andre referencer 2


Som et tip kan du fremskynde traceroute i Windows ved at deaktivere opløsning med tracert -d.

Andre referencer 3


Snuble over denne gamle tråd og ønskede at sige, at der er en mulighed for at fremskynde spor i Windows.


tracert -d -w 100


-d forhindrer værtsnavn-opløsning


-w 100 sætter responstiden til 100ms.


Du kan få et savnet ping-svar, hvis dit pingende langsomt netværk skifter over et VPN eller fjernt MPLS, men det fremskynder sporet i cirka 40 sekunder.

Andre referencer 4


tracert sender proberne en efter en, traceroute sender 16 ad gangen (kan ændres med -N-argumentet).