shell - Kommandolinje dialogværktøj til Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har brug for et dialogværktøj svarende til cdialog (eller whiptail), men en der vil arbejde på Windows.


Jeg har MinGW og kompilering af noget fra kilden er ikke noget problem, men både cdialog og whiptail, de eneste, jeg kender til, indeholder kode, der er UNIX-specifik, og så kompilerer de ikke på Windows.


Er der nogen alternativer, som jeg kan bruge? Jeg skal heller ikke finde ud af og erstatte den platformspecifikke kode selv.

Bedste reference


Jeg husker E Text Editor ved hjælp af wxCocoaDialog med det formål: [1]  wxCocoaDialog er en platform med flere platforme i CocoaDialog-applikationen til OS X, som gør det muligt at bruge fælles GUI-kontroller som filvælgere, tekstindtastning, fremdriftsfelter, ja/nej bekræftelser og mere med en kommandolinjeprogram. Den er ideel til brug i shell og Perl scripts (eller Ruby, eller Python, eller ... osv.).


Andre referencer 1


Der er en dialogboks til Windows. [2]

Andre referencer 2


Har du kigget på Cygwin (http://www.cygwin.com/) i stedet for MinGW? Cygwin giver et meget Unix/Linux-lignende miljø, i det omfang de fleste Unix-programmer kan bygges uden forandring. Afhængigt af hvad du vil gøre med resultaterne, kan Cygwins licens måske være et problem. [3]