windows - Hurtig oprettelse af frisk OS-installation til software test

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvad anbefaler du for hurtigt at oprette billeder til test af et softwareprodukt (der kræves hardwareadgang - fuld adgang til USB-porten)? Dækker virtualisering dette? Jeg skal hurtigt kunne genskabe systemet, så det kan testes fra bunden igen, og jeg har brug for gode muligheder for Windows og Mac OS.

Bedste reference


Hvis virtuelle maskiner vil fungere for dig, kan du vælge mellem Virtual PC, VMWare og VirtualBox. [1] [2] [3]


Virtual PC understøtter Win host og Win/linux gæster. Selv om der er nogle advarsler med hensyn til X-opløsnings supporten.


VMWare understøtter Win, OS X og Linux vært. Det understøtter Win og Linux gæster.


VirtualBox understøtter samme værter og gæster som VMWare.


Ingen af ​​de tre støtter OS X som gæst officielt. Årsagen er, at OS X kun er licenseret til Apple-maskiner. Der er dog nogle hackere, der tillader installation af OS X under VMWare. Det kan også være muligt at installere det under VirtualBox eller Virtual PC, selvom jeg ikke har set specifikke instruktioner.


Hvis virtualisering ikke er god nok til dig, kan du bruge forhåndsinstallerede installationsbilleder eller et diskbilledprogram.


For forhåndsdefinerede installationsbilleder til Windows kan du bruge sysprep-værktøjet (søg efter sysprep eller systemforberedelsesværktøj). Jeg ved ikke, om der findes tilsvarende værktøjer til OS X fra Apple.


Til diskbilledprogrammer ved jeg, at mange mennesker sværger ved Symantec Ghost. Jeg har ikke brugt det personligt, så det kan ikke give dig meget info om det. Der er også en liste over diskbilledprogrammer på Wikipedia, så du vurderer disse også. [4] [5]


Håber det hjælper.

Andre referencer 1


Virtualisering kan virke for dig, så længe det kun er USB-adgang.


VirtualBox er tilgængelig med USB-support enten til 'privat brug eller evaluering' eller kommercielt og arbejder på Win, Mac og Linux. USB-understøttelse på Linux og Mac er dog noget sporadisk og virker ikke sammen med alle enheder. VBox understøtter snapshots.


VMWare har et gratis produkt kaldet VMWare Server til Win og Linux, men jeg er ikke sikker på, hvor langt USB-support er inkluderet i deres serverprodukter. For Mac er der VMWare Fusion, men det er ikke tilgængeligt gratis. Fusion skal fungere sammen med de fleste USB-enheder. Workstation produkter til Windows er dyrere. Jeg tror, ​​at der er en prøveversion for dem alle. Alle gør snapshots.


Jeg ved ikke, hvor langt Parallels (Mac) understøtter USB-enheder eller snapshots.


Du behøver ikke snapshot-funktionalitet, hvis du har råd til en kort nedetid mellem genindspilning. Du kan lukke VM'en og derefter bare kopiere diskbilledet (som ikke er andet end en eller flere almindelige filer) og starte VM igen. Snapshots kan vende tilbage til meget hurtigere (uden genstart).

Andre referencer 2


Hvis virtualisering er korrekt for dig, afhænger af, hvor meget direkte adgang du faktisk har brug for.


Men hvis virtualisering virker, tilbyder vmware produkter til Windows og Mac, der understøtter et øjebliksbillede.


Eller der er også VirtualBox, der fungerer på Linux, Windows og Mac, også understøttende snapshots og er gratis.

Andre referencer 3


Jeg bruger VMWare Player til denne slags ting. Jeg har ikke testet det med den slags adgang du diskuterer (da jeg for det meste gør apps i stedet for førerniveauer), men fordelene er mange, der specifikt er i stand til at kopiere VM, når den lukkes for senere at genoprette en specifikt punkt (slags en fattig manns snapshot) og kunne have mange konfigurationer uden at sprænge hardwarebudgettet.


Det giver bestemt USB virtualisering, og jeg vil sige, at det er det bedste spil for at give den fulde enhedsadgang. Jeg vil foreslå at teste det, da det giver den hardware support, du har brug for, er det en meget god løsning af de andre grunde. Det eneste andet (ikke-VM) forslag, jeg kan tænke på, som ville matche det ville være harddisk-billedbackups, der kan genoprettes efter ønske.

Andre referencer 4


Jeg har brugt Virtual PC kraftigt til denne slags ting i Windows, uden at nogen gang har ramt nogen problemer. Det er gratis, hvilket altid er en bonus; o) [6]


Rediger: Læs blot spørgsmålet - ikke sikker på, at det har USB-understøttelse. Skal markere alle de andre kasser dog

Andre referencer 5


CloneZilla er en fantastisk, gratis måde at genoprette maskiner på. [7]

Andre referencer 6


Når jeg arbejdede for et selskab, hvor vi havde brug for at teste vores software til forskellige kombinationer af versioner af OS, SP'er og nogle andre biblioteker, som vores ansøgning var afhængig af. For hver separat identificeret kombination havde vi et separat partitionbillede oprettet ved hjælp af Norton Ghost (DOS version). Alle billeder blev sat til en server. Når en tester fik den næste version af systemkernen til at teste, ville de bare metodisk gendanne fra alle gældende billeder, installere programmet, teste det og rapportere det.


Denne tilgang, selv om det er let, ville give fuld adgang til hardwaren og vil give dig 100\% native installation.


I dag bruger jeg stadig denne tilgang til min private pc. Jeg er sikker på at du kan prøve de seneste resultater som Hyper-V. Vi bruger det i dag, hvor jeg arbejder. Da vi forsøgte at installere Team Foundation Server (processen er langt fra at være let), måtte vi også tabe processen på et tidspunkt og bare genoprette en virtuel maskine fra et billede, fordi vi indså, at vi lavede nogle fejl under installationen. Konceptuelt den samme tilgang, der sparer meget tid. Jeg er ikke sikker på, om hvor kompatibel en virtuel pc er i hardware adgang.


Du kan prøve begge tilgange.


P. S. I dag er der to Ghost-produkter, Symantec Ghost (god gammel) til brug for virksomheder og Norton Ghost til hjemmebrug (bloatware efter min mening). Hvis du vælger at prøve denne indstilling, vil jeg anbefale Symantec Ghost (del af Ghost Solution Suite).

Andre referencer 7


Hvis du ikke kan bruge en virtuel maskine og tage snapshots af den friske installation, skal du gøre en frisk installation på ægte hardware og bruge et diskbilledredskab (Ghost kommer til at tænke).


Hvis prisen er en faktor, så er der 'nogle få Linux-live-cd'er, der gør hvad du vil.' Dette kommer til at tænke. Sæt en ekstra disk i maskinen og billedet fra den anden disk, medmindre du har hurtige netværk og netværkslager måde at langsomt gå til og fra netværket regelmæssigt. Hvis du bruger en Linux-live-cd, kan du faktisk indstille den anden disk til EXT3, så Windows vundet ikke registrerer det og tildeler også et drevbogstav. [8]

Andre referencer 8


Hvis du har en dedikeret arbejdsstation til test, så vil jeg meget anbefale Symantec Ghost. Du skal blot få arbejdsstationen til ren tilstand, genstarte til spøgelse og 'tage et øjebliksbillede' af HD'en eller partitionen. Du kan derefter erstatte HD eller partitionen fra billedet, siger fra cd eller multicasted via en netværksforbindelse fra en anden pc.


Jeg har brugt det i årevis, selv til at automatisere bygningen af ​​60 test arbejdsstationer (på samme tid).