windows - Hvordan tillader jeg en bruger at installere MySQL på en brugers maskine lettere, så de kan oprette forbindelse til det via et Java-program?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemLad os sige, at jeg har skrevet en ansøgning i Java, der er programmeret til at bruge en MySQL database. Brugeren af ​​Java-programmet skal have MySQL på deres maskine for at applikationen skal fungere.


Hvad kan jeg gøre for at sikre, at brugeren har den korrekte version af MySQL på deres maskine, og hvis de ikke installerer den så, at de kan køre Java-programmet korrekt?


Bemærk: Jeg havde sendt nogle links til opsætning af Java og MySQL til en forretningsanalytiker af et program, jeg arbejder på, og han kunne ikke dechifrere den vanvittighed, der installerer MySQL. Han er ikke computerteknisk og vil ikke engang vide, hvad man skal komme ind i MySQL-installationen. Hvad kan jeg gøre for at lette denne opgave for slutbrugeren?


Opdatering: Af sikkerhedsmæssige årsager, der er et krav til dette projekt, må vi bruge MySQL og ikke SQLite eller Derby. Medmindre der er en måde at sikre, at ingen sletter SQLite-databasefilen eller skifter den ud til en anden. Vi skal garantere dataintegriteten, og jeg finder, at ved hjælp af MySQL får jeg den bedste chance for at gøre det.

Bedste reference


Hvad er målplattformen?


Hvis du antager noget UNIXish, kan du enten:


1) Inkluder et shell script til at downloade, installere og konfigurere mysql. Kompliceret, men ikke umuligt.


2) Brug en indlejret Derby database. På mit nuværende projekt har vi en version, hvor brugeren bare kan 'downloade og gå.' Den version bruger en indlejret Derby database, der skriver til en fil, der ligner hsqldb eller sqlite3. Enhver af dem er fine muligheder.

Andre referencer 1


Den nemmeste ting for brugeren er at indlejre databasen i Java-applikationen. Ingen opsætning er nødvendig. Der er MySQL OEM (ikke gratis), så du kan overveje at skifte til SQLite i stedet, hvilket er de facto standardindlejret database. (Se dette spørgsmål for mere om det.) [1] [2]