windows - MS Access fuldtekst og filsøgning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at integrere Windows desktop-filsøgningsfunktionen i MSAccess for at søge filer baseret på indhold.
For eksempel:
Jeg vil søge efter alle de filer, der indeholder 'Noble' i indholdet (helst søger det også PDF-indhold) i en bestemt fodler (er), der danner MS Access.
Kan nogen foreslå et godt sted at starte?

Bedste reference


Jeg har været nede på denne vej Windows søgning eller Google Søgning er ret problematisk, især hvis du vil søge data på en server, fordi du skal opretholde indeks på hver klient arbejdsstation. Der er en server version til Windows Search men API er meget kompliceret.


Office-versioner fra 97 til 2003 gav et FileSearch-objekt, der var ret alsidigt, men det blev fjernet i Office 2007.


På grund heraf kodede jeg et FileSearch-klassemodul til brug i Access for at erstatte kernefunktionaliteten fra det gamle FileSearch-objekt. Du kan finde koden på min hjemmeside. Det har stadig brug for en masse arbejde, men jeg har haft brug for produktion siden juni 2009. Det har nogle problemer på Vista/Win7, hvis du forsøger at søge mapper, der ikke er tilgængelige for brugere uden admin, og nogle andre problemer , også. Jeg har ønsket at komme tilbage til det og ændre fremdriftslinjen til at bruge WithEvents, men som jeg allerede har en implementering af arbejdet for de to applikationer, hvor jeg bruger det, var det ikke rigtig værd at min tid. 1]]


Prøv det og se om du har problemer. For at søge efter filer til strenge i disse filer, fungerer det ret godt (meget hurtigere end den indbyggede WinXP-søgningsfunktionalitet!), Men det vil ikke være så hurtigt som Vista/Win7's søgning, da det ikke er indeks-baseret.

Andre referencer 1


På arbejde bruger jeg Google Desktop, fordi vi stadig er i Windows XP, og jeg ved ikke, om det er årsagen, men jeg er ikke imponeret over Windows Search.


Jeg tror ikke engang, at du kan gå ind i Adgang selv og gøre en søgning for at se overalt (data, objekter, kode osv.).