windows - MySql Community Server Minimum Systemkrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemKan nogen pege på mig til et link eller give mig oplysninger om de minimale krav til system/hardware, der kræves for at køre/installere MySql Community Server på en Windows-maskine.


Tak,

Bedste reference


Hvis du henviser til manualen, ser du at der ikke er defineret hardwarekrav. [1]


Hvis du tænker på det, er det ret logisk, da den nødvendige hardware afhænger i høj grad af dit skema og data.


Hvis du ser på svaret nedenfor, finder du en kalkulator til den nødvendige hukommelse, som kan begynde at definere, hvor meget RAM du har brug for.


Jeg vil sige, at enhver computer, der er kedelig nok til at køre Windows, også vil kunne køre MySQL uden mange problemer. Derefter skal du muligvis opdatere din hardware baseret på din database.


Undskyld for ikke at kunne give et bedre svar;)

Andre referencer 1


Oracle synes ikke at udgive nogen mindstekrav til hardwarekrav, fordi minimumet i vid udstrækning afhænger af, hvordan hver bruger bruger databasen. Et godt værktøj, jeg fandt til beregning af dine specifikke minimumskrav, er MySQL Calculator. [2]


Ifølge MySQL Calculator, baseret på MySQLs standardindstillinger, skal du bruge 576,2 MB RAM til programmet. Ved at justere indstillingerne til de absolutte minimumsværdier, har jeg en værdi på knap 8 MB. Selvfølgelig , sådanne lave indstillinger vil gøre MySQL meget langsom og begrænset, men det giver i det mindste et teoretisk udgangspunkt.