windows - Real Time Version Control Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDer er ingen mangel på traditionel versionskontrolsoftware, men jeg søger noget, der ikke kræver, at jeg hele tiden forpligter. Med andre ord søger jeg efter baggrundsoftware, der automatisk holder en historie over alle filer i en mappe. Hvis det er muligt, vil jeg også gerne være i stand til selv at tilføje tilsagnsnoter til benchmarks senere.


Jeg har ingen præference om, hvorvidt løsningen er en webservice eller en lokal tjeneste, som jeg er vært for mig selv, så længe det er gratis eller har et rimeligt engangsgebyr (ingen abonnementer venligst). Anvendelse af ydeevne og harddisk er ikke problemer.


Jeg håber, at jeg ikke er for specifik med min anmodning. Jeg søgte på nettet efter løsninger, men jeg kunne ikke finde nogen software, der gør hvad jeg vil. For kompatibilitet har jeg Windows 7 64-bit og en AMD-processor.

Bedste reference


Du bør overveje Dropbox. Det er ikke strengt versionsstyringssoftware, men det kører i baggrunden og synkroniserer dine filer til skyen. [2]


De giver dig 2 GB opbevaring gratis (mere hvis du betaler et abonnement), og fra deres hjemmeside kan du se de forskellige versioner af filerne i din Dropbox-mappe.

Andre referencer 1


Jeg kender ikke til nogen software eller tjenester, der gør dette.


Jeg kom op med en hurtig idé om

Denne ide virker som lidt af et hack, og det er lige fra toppen af ​​mit hoved (så problemer kan komme op i implementeringen).


Opret en app/tjeneste, der bruger FileSystemWatcher til at registrere ændringer/oprettelse/sletning til den eller de placeringer, du vil udgive.

Når en detektion er lavet, gør [[bat/cmd/powershell/code/ect]], der bruger kommandolinjens (eller anden) grænseflade til [[indsæt versionsstyringssoftware her]] for at gøre en commit. [3]


Jeg tror det er ret lige frem. Jeg tror det er nemt at implementere, men det er faren for 'top of the head' ideer. En retning at se efter at du ruller din hvis ikke andet . :)

Andre referencer 2


Jeg kender ikke til nogen lagerløsninger, men afhængigt af dit IDE/Make-system skal du kunne oprette en postbuild-begivenhed, der forpligter filerne til dit 'almindelige' versionsstyringssystem efter en vellykket build (versionsstyringssystemet vil har brug for en ekstern API eller CLI for at dette kan fungere). Du kan derefter tilføje tilsagnsmeddelelser mv i versionsstyringssystemet på din fritid.