windows - WSAT på IIS respekterer ikke ASP.NET efterligning?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemFor at administrere en ASP.NET webapplikation, der bruger formulargodkendelse, forsøger jeg at opsætte 'Websted Administration Tool', der leveres med ASP.NET til vores produktion miljø, ved hjælp af trin svarende til dem listet her. Jeg er klar over, at dette ikke anbefales eller understøttes, men det kræver ikke udvikling af nogen admin værktøjer og er godt nok til vores formål. [3]


Nu fungerer alt godt, når jeg bruger WSAT fra Visual Studio. Men når jeg opsætter det som en applikation på IIS, er det ikke i overensstemmelse med de efterligningsindstillinger, jeg har oprettet. Når den forbinder til databasen, der understøtter målprogrammet (Integreret Sikkerhed, SQL Server 2008), bruger den bare den almindelige ASP.NET brugerkonto i stedet.


På browseren lægges WSAT websitet i sig selv, men når jeg navigerer til siden 'Sikkerhed', får jeg fejlen:


Login failed for user '[ASP.NET user account]'


Denne bruger er ikke tilladt på DB'en, så det er klart, hvorfor DB-login ikke fejler. Hvad der ikke er klart for mig, er, hvorfor det bruger ASP.NET brugerkonto i første omgang.


ASP.NET efterligning har været opsat til både WSAT og til målprogrammet (begge er 'Applications' på samme websted på IIS), men det bliver tydeligvis ikke respekteret, når WSAT forbinder til DB.


Hvordan løser jeg dette problem?


Jeg kan sende relevante afsnit af web.config filer om nødvendigt.


REDIGERE:
Det er klart, at jeg kan løse dette problem ved at tillade ASP.NET-brugeren på DB'en eller ved at opbygge et brugerdefineret WSAT-værktøj eller ved at bruge en bygget af andre (som denne), men jeg foretrækker at løse dette ved at fastsætte efterligningsproblem. [4]

Bedste reference