windows - holder fjerntliggende skrivebordssession 'levende'

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger AutoIt til at automatisere GUI-operationer (tilslutning til maskinen, der driver den automatiske app ved hjælp af RDP). Når jeg minimerer RDP-vinduet (ved hjælp af mRemote), udføres ingen yderligere AutoIt-kommandoer.


Måske er RDP-sessionen markeret 'inaktiv', når jeg minimerer vinduet (jeg ved ikke, om det er sandt, og heller ikke hvordan man konfigurerer denne adfærd, hvis det er tilfældet). Jeg tænker på 2 muligheder for at overvinde dette:  1. Kører min proces som en forhøjet bruger (eller en tjeneste).

  2. Find denne konfiguration, der kontrollerer om sessionen er markeret inaktiv og tilsidesætter den.Hvordan holder fjerntliggende desktop-session 'levende', når RDP-vinduet bliver minimeret?

Bedste reference


Vi havde det samme problem med RDP. En løsning, vi brugte, var at åbne en anden ekstern desktop-session for at oprette forbindelse til den samme server:  1. Du forbinder til sever med RD.

  2. Fra RD i trin 1 tilslutter du igen til server.På den måde bliver den anden session stadig 'aktiv', når du minimerer eller endda afbryder din første RD-session. Selvfølgelig skal din fjerntliggende server understøtte flere forbindelser fra den samme bruger.

Andre referencer 1


Du vil muligvis gerne vedhæfte din nuværende RDP-session til CONSOLE. I så fald selv efter afbrydelsen vil brugergrænsefladen stadig være aktiv.


TSCON {sessionid | sessionname} /DEST:CONSOLE

Andre referencer 2


Min natlige regression suite brugt til at mislykkes på min lokale maskine, fordi virksomhedens regler låste maskinen automatisk efter 14 minutter inaktivitet. Så jeg skrev et lille vbScript-program til at trykke på 'PrintScreen' -tasten hver 12. minut, og det løste virkelig problemet. Selv om dette ikke var på RDP, ville det være med at udføre noget lignende på fjernmaskinen.

Andre referencer 3


Det accepterede svar virker ikke, hvis der slet ikke er nogen rdp-session, og du vil stadig automatisere den via AutoIt.


De siger i dette tilfælde, at du ikke bør bruge WinActivate og bruge ControlSend i AutoIt scripts i stedet, og det ville fungere problemfrit. Og ja, det virker, kontrollerede det selv. [4]