c # - Desktop notifier uden synlig form til bruger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg ønsker at lave en applikation, der kører uden form for interaktion med brugeren, og kun en bestemt person kan køre en formular og ændre config-indstilling. Ansøgningen er skrivebordsmeddelelse, der løber hver 4. måned og viser en meddelelse.


Jeg har ingen idé om, hvordan man starter det. Vær venlig at guide mig med nogle gode forslag.

Bedste reference


Hvis du har et program, der skal underrette brugeren en gang hver 4. måned, er det lidt overhead for at få det til at køre hele tiden.


Brug opgaveplanlæggeren i Windows til at planlægge denne kommando for at køre (en gang om dagen eller hver uge), om tilstanden er opfyldt. Hvis du ikke afslutter stille.

Andre referencer 1


Du kan gøre dig til en Windows-tjeneste


windows service [1]


her er et andet spørgsmål, som jeg fandt, er det samme: oprettelse af en Windows-service-med-bruger-underretning


og her hvordan man laver en proceslinje underretning: proceslinjemeddelelse

Andre referencer 2


Du kan effektivt oprette en Windows Service og derefter konfigurere den for at tillade det at interagere med skrivebordet via Administrationskonsollen for tjenester.


Af sikkerhedsmæssige grunde i W2008 Server (og jeg går ud fra, at det er mere eller mindre det samme med W7 eller Vista, skal du prøve det). Dette virker forskelligt, og tjenester, der interagerer med skrivebordet, er ikke tilladt. Faktisk husker jeg, at når jeg oprettede og viste et vindue, fik jeg en besked, og når jeg klikker på den, skiftede skrivebordet til en anden med mit vindue. Men der er ikke noget problem med XP, jeg har gjort det.

Andre referencer 3


Ja, Windows-opgaveplanlæggeren er værktøjet til dig. Tjek http://www.iopus.com/guides/winscheduler.htm[4]


Dybest set er alt du behøver at gøre, at erstatte eksempelbat-filen med din .exe, som ville se ud som en Google Talk Chat-alarm eller hvad som helst.