Hvordan kan jeg slippe af med Windows Update genstart prompt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil have Windows Update til automatisk at downloade og installere opdateringer på min Vista-maskine, men jeg vil ikke være generet af systembakken genstart kommandoer (som i bedste fald kun kan udskydes med 4 timer).


Jeg har udført registreringsdatabasen hack beskrevet her for at forhindre, at Windows med magt genstarter min maskine, hvilket er en god start. Men er der nogen måde at slippe af med genstartspørgsmålene helt eller reducere deres frekvens? [3]

Bedste reference


Ikke sikker på om det er det samme for vista, men det er et forsøg værd.


I Windows XP kan du ændre en gruppepolitikindstilling for at ændre, hvor ofte det ombeds dig. (start -> Kør type gpedit.msc)


Se under Computer Configuration/Administrative Skabeloner/Windows Components/Windows Update


Den ønskede indstilling kaldes Re-Prompt for restart med planlagte installationer.
Standardindstillingen er 10 minutter.


Du kan også prøve at ændre No-genstart for planlagte Automatiske opdateringer installationsindstillinger fundet på samme sted.

Andre referencer 1


Du skal bare slukke for den automatiske opdateringstjeneste. Det genstarter næste gang du genstarter, så du får stadig opdateringerne.

Andre referencer 2


Hvis du kører dette i et kommandovindue, stoppes det indtil næste genstart.


 sc stop wuauserv 

Andre referencer 3


I Windows XP, efter at windows er blevet opdateret, bruger jeg følgende trick: Kør denne kommando


pssuspend wuauclt


pssuspend er et gratis sys-internals værktøj. [4]


På denne måde bliver du ikke bedt om genstart.

Andre referencer 4


Jeg anbefaler at deaktivere auto-opdateringen.


Som en udvikler er det sidste, du har brug for, at få tilfældige opdateringer til din arbejdsstation, især mens du arbejder. Jeg afsætter en gang hver måned for at gennemgå processen manuelt. Jeg undgår at gøre det, hvis jeg er midt i at teste noget virkelig vigtigt eller op imod en øjeblikkelig deadline.

Andre referencer 5


At afklare, hvad ehogue sagde:
Start-> Kontrolpanel-> Administrative værktøjer-> Tjenester-> Automatiske opdateringer-> Højreklik på -> Stop.

Andre referencer 6


Jeg vil risikere nogle nedstemmer her ved at sige: Dette virker lidt skizofrene, selv om mange mennesker beder om det.


Hvis du vil have Windows til at downloade og installere opdateringerne, men ikke fuldfør installationsprocessen ved at genstarte - hvad er pointen? Hvorfor ikke bare slukke for AutoUpdates i første omgang? Hvis du ikke engang vil OS'et fortælle dig, at det gerne vil genstarte, så hvordan kan du vide, at du har brug for, y 'know, reboot?


Patches, der kræver en genstart , er ikke fuldt aktive, før genstart er fuldført ; Dermed er dit system sårbart over for den upakket adfærd. Hvis du er et menneske, der går på badeværelset eller spiser måltider, forstår jeg bare ikke mentaliteten, der ønsker at lappe, men derefter udsætte genstart for dage, uger, måneder. Bedre at forblive unpatched!

Andre referencer 7


bare åben taskmanager og højreklik på 'wuauclt.exe' og klik for at stoppe eller slette eller noget, der skal holde det pågældende program i gang.