Planlagt Opgave Windows Server 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et program, som jeg skrev sat til at køre ved opstart. Det er stort set et afstemningsprogram og gør ting, når det ser ud, at der er ting at gøre. Problemet er, at hvis jeg skal stoppe programmet, genstart det senere, stopper det, når jeg logger af serveren (som jeg fjerner i ). Hvis serveren genstarter, kan vi logge ind og logge af hele dagen, og programmet fortsætter med at køre.


Hvordan kan jeg køre dette program for at efterligne genstart uden at genstarte? Det virker ret drastisk og slet ikke muligt i løbet af dagen.

Bedste reference


Du har et par muligheder. En du kan køre programmet som en planlagt opgave
Dette gør det muligt for programmet at køre A programmatisk og B, når ingen bruger er logget på. Nogle ulemper er, at du bliver nødt til at indtaste et brugernavn og en adgangskode i den planlagte opgavebeskrivelse og sørge for, at den bliver opdateret. Også fejlhåndteringen i planlagte opgaver er ikke meget fulde. [1]


din anden mulighed er at ændre programmet til en windows service og få det afstemning for sig selv. Hør du får alle de ting, du har med option A, men du får også OS integreret fejlhåndtering, anmeldelse og fjernbetjening med WMI/pwoershell/computer manager. Tjenesteydelser kan dog være en smerte at udvikle og kræver, at du skriver en kode.