kø - Windows-værktøj til at udskrive og arkivere fra en fildroppe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemNu kunne jeg gå videre og skrive dette ved hjælp af FileSystemWatcher osv., Men inden jeg begynder kodning - jeg undrer mig over, om der er en bedre mulighed, at jeg kan genbruge (i stedet for at genfinde).


Fra min webserver vil jeg gerne droppe filer (der skal udskrives) i et netværk, som en kø (bestiller ikke særdeles kritisk). Ideelt set vil en Windows-tjeneste (eller anden klient) på en anden maskine vælge denne fil (format tbc), udskrive den til en forudbestemt udskriftskø og arkivere filen.


Smukt simpelt scenario - Jeg vil bare gerne genfinde det. Eventuelle forslag?

Bedste reference


Prøv Batch & Print Pro. Det har funktioner som mappeovervågning, printplanlægning mv med kommandolinjevalg. Du kan køre det som en tjeneste. [2]

Andre referencer 1


Jeg synes at huske, at BizTalk-serveren har en fildråbeaktivitet af en eller anden slags. Hvis du kan koble til den del, der behandler den indkommende 'besked' (repræsenteret af fildroppen, og jeg tror, ​​at BizTalk tillader kroge i denne proces), så bør du kunne behandle det i BizTalk, som du ønsker.


Du får også den fordel, at du bedre kan adskille de aktiviteter, der udføres på filen.

Andre referencer 2


Det du nævnte er bare, hvordan det er gjort. Det er i hvert fald det, vi gør.

Andre referencer 3


I stedet for en drop-in mappe kan du bruge send til.


Her er 2-linjers VBS-løsning:  1. Opret en VBScript-fil, der tager en fil og arkiver og udskriver den.


    1. Arkivering er let, gør bare en kommandolinjepos eller noget.

    2. Udskrivning er endnu nemmere, brug bare 'print' verben når du gør vb's Exec


  2. Opret en genvej til VBS-filen i mappen Send til på din maskine, og Bob er din farbror: Nu kan du højreklikke på en fil og sende den til Udskriv/Arkiv.Jeg er opmærksom på det er ikke det, du bad om, men drop-mappen tilgangen virker lige så god for mig som dette, så jeg sætter den derude. :)