windows - swf to exe, ægte verden oplevelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg står over for en udfordring med at genopbygge og ajourføre et næsten 10-årigt Screenweaver-projekt og lede efter en anstændig moderne swf-exe-konverter. Har ikke meget tid til at evaluere alle mulighederne, derfor vil jeg gerne høre svar med faktisk erhvervserfaring med et sådant værktøj. [1]


Da WinAPI-interaktion er et must, er standardprojektoren ikke en mulighed.


Lignende spørgsmål (ingen konkrete svar der)


Pakke SWF til en EXE eller APP


Opret en EXE fra en SWF ved hjælp af Flex 3 uden at kræve AIR?


Mange tak


UPD: 300 bounty for alle, der kan hjælpe mig med et praktisk svar.

Bedste reference


Jeg har eksperimenteret med forskellige SWF-projektorer i lang tid nu, og indtil videre tror jeg jeg har prøvet de fleste, hvis ikke alle dem. Jeg har forklaret mere detaljeret de bedste projektorer, jeg har brugt nedenfor.


MDM Zinc


http://www.multidmedia.com/software/zinc/[4]


Jeg kan huske tilbage, da jeg havde Vista, at MDM havde en hel del fejl under det operativsystem. Det tog et stykke tid for dem at rette disse bugs - fejlene forhindrede det ikke i at køre, men havde virkelig forstyrret funktionen af ​​nogle metoder i programmet. Af denne grund besluttede jeg ikke at fortsætte med at teste Zink og flyttede videre til en anden projektor. At sige, at selvom jeg er sikker på, at de har rettet disse fejl nu.


Programmet selv har en flot intuitiv grænseflade, og giver dig mulighed for at oprette screensaver samt EXEs (hvilket selvfølgelig er godt for dig).


Produktet er dyrt - i øjeblikket på 349,99 dollar, så det slog mig af.
Du kan også generere Mac- og Linux-projektorer, som er meget attraktive, men kræver en ekstra licens til hver, der koster mange penge.


SWF Studio


http://www.northcode.com/[5]


Dette var en af ​​projektorerne, jeg virkelig nød at arbejde med. Det er fuldt udstyret, har stor fællesskabsstøtte, og udviklerne er altid klar til at hjælpe. Projektorerne, der genereres, er kompatible med alle Windows-operativsystemer, og jeg har aldrig haft nogen problemer med fejl på denne.


Northcode tilbyder også et studielicens til SWF Studio for $ 49. Jeg købte næsten en licens med disse fyre, men den eneste grund til, at jeg ikke var det, fordi jeg fandt en anden projektor, som var bedre for mit scenario, som jeg vil komme på i et øjeblik.


Jeg kan fortælle dig, at en af ​​grundene til, at jeg ikke brugte denne projektor (det lyder trivielt) er fordi den havde en stor filstørrelse. SWF Studio giver dig mulighed for at vælge, hvilken projektor du vil have i form af filstørrelse - med muligheder Ligesom lille og kompakt tror jeg, men de mindre filtyper kan have afhængigheder med andre filer i mappen. Det betyder at du bliver nødt til at bundle din ansøgning med nogle mapper og yderligere filer samt EXE selv.


SWF Studio har også mulighed for at oprette screensavers.


mProjector


http://www.screentime.com/software/flash-projector[6]


mProjector er gået op en version (fra 3 til 4) siden jeg sidst brugte det, så det kan indeholde mange flere funktioner i denne version. Jeg husker, at produktet er meget godt med gennemsigtighed, og viser nogle 'skærmkammerater', der bruger gennemsigtighed til stort set at gå omkring din skærm. Grunden til at jeg ikke brugte denne projektor er fordi den ikke havde så mange Actionscript-funktioner som jeg ville have ønsket, men jeg tror, ​​at det har meget mere i dag. I dit projekt vil det ikke være så meget af et problem, fordi du vil have en pauseskærm.


Det er rimeligt prissat til $ 399 for både Windows og Mac-kompatibilitet, men du kan kun købe Windows eller Mac, hvis du ønsker en billigere pris.


Janus Flash


Jeg skulle forklare dette produkt mere detaljeret, men jeg har nu indset, at hjemmesiden ikke længere eksisterer! Janus er projektoren, jeg kunne godt lide mest og endte med at bruge på grund af de mange funktioner, der er tilgængelige til brug i din kode.


Som alle de projektorer, jeg har nævnt ovenfor, tilføjer hver enkelt funktionalitet til flash, som du normalt ikke får med en SWF. Hvert produkt indeholder præ-built actionscript metoder, der kan interface med selve operativsystemet til at gøre ting, du ikke kan gøre i Flash-sandkassen. For eksempel giver hver af disse projektorer dig mulighed for at manipulere filer (tilføj, rediger, slet e.t.c.) på computeren. Janus havde de mest tilgængelige metoder ud af alle de projektorer, jeg forsøgte. Dette skyldes delvis, at Janus brugte .NET-rammen (hvilket betød, at .NET 2.0 var påkrævet på det system, du gennemførte projektoren på).


Ligesom MDM Zinc, tillod dette produkt dig også at oprette applikationer til Mac'en. Jeg formåede også at få en billigere pris, da jeg kontaktede dem direkte og forklarede, at jeg var studerende. Jeg har for nylig kontaktet Janus-Flash for at spørge om produktets fremtid, og de sagde, at de måske igen frigiver Janus i fremtiden, men for nu er det væk fra markedet.


Nogle andre produkter, jeg har brugt, som er værd at nævne, men jeg har ikke forklaret detaljeret: SWFKit, Jugglor, F-IN-BOX (mere udvikler frigivet, da det krævede skærekode). [7] [8] [9]


En hurtig søgning frembringer disse, som kan være værd at se: Flash2Me, Flash EXE Builder og SWF til Screensaver. [10] [11] [12]


For dit projekt synes jeg, den bedste løsning ville være SWF Studio. Det har masser af gode scripting funktioner, du kan bruge til at interface med OS, og er pænt prissat også til $ 299 for en fuld licens.


Jeg håber det hjælper i din beslutning om, hvilken projektor der skal bruges, og vil spare dig for at prøve mange forskellige projektorer som jeg gjorde i flere måneder!

Andre referencer 1


Vi støtter en masse Win32-funktionalitet direkte i vores API, så chancerne er, at du måske ikke engang skal foretage et direkte API-opkald, men hvis du gør det ...


SWF Studio har en avanceret Plugin API, som giver dig mulighed for at skrive tilpassede plugins i C ++, C # eller VB.NET, så du kan ringe til win32 eller .NET funktioner. Vi har skabt vores egen ummanaged til managed code shim, så du kan skrive et native .NET plugin og kalde det fra SWF Studio lige så nemt som du kan skrive et Win32 plugin.


Der er ingen forskel på, hvordan du kalder en SWF Studio-funktion i AS2 eller AS3. Vi har opretholdt 100\% bagudkompatibilitet i vores API. Uanset om du bruger AS2 eller AS3, vil dine opkald bare fungere. Og de vil fortsætte med at arbejde.


Men det sted, vi virkelig skinner, er støtte. Jeg har oprettet SWF Studio og jeg er stadig i forummet hver dag svar på spørgsmål og fastsættelse af fejl.

Andre referencer 2


Min erfaring her er fra et år siden.


Efter at have arbejdet med mProjector kan jeg fortælle dig, at AS3 API er ganske robust og nem at bruge. Jeg var i stand til at pakke et stort swf-baseret projekt ved hjælp af eksterne aktiver op til en EXE uden mange problemer. UI'en til mProjector s projektgui efterlader noget at ønske, men de faktiske kroge til filsystemet var nemme at bruge.


Vanskeligheden er, at ikke alt er dokumenteret. Faktisk var der for et år siden en masse uokumenterede pakker.


Mit eneste virkelige problem med mprojector var, at der i AS3 ikke var nogen støtte til SharedObjects. Nogen i deres samfund arbejdede rundt om dette og fik deres løsning til rådighed. Det gør selvfølgelig brug af lagring af en fil på det lokale system.


Denne overordnede sammenlignet positivt med Zink, som var ekstraordinært kompleks, langsom at kompilere og værre end at have ingen dokumentation, alle de dokumenter, jeg havde brug for, var fladt ud forkert.


Jeg udelukkede jugglor næsten øjeblikkeligt. Det lykkedes aldrig at kompilere noget.


Da dette er et gammelt projekt, du taler om, og skrevet i AS2, kan jeg ikke tale med den side af det. Jeg kan dog sige, at programmer som Zinc og mProjector har eksisteret meget længere end AS3 har, og at de samme kroge, der er tilgængelige i AS3, også syntes at være tilgængelige i AS2. Muligheden er, at der kan være flere sådanne kroge i AS2, da det er blevet støttet i længere tid, men det kan jeg slet ikke godtgøre.

Andre referencer 3


Jeg har brugt alle disse applikationer, men mest af alt jeg kunne godt lide theFlajector - et program, der konverterer flash-film (swf) til exe-filer. Du kan inkludere en flash-afspiller i genererede applikationer, og de vil bruge det. Med andre ord vil applikationerne fungere, selvom der ikke er installeret nogen flash-afspiller. Flajector kan også skabe vinduesløse applikationer fra flash-film. Du kan udvide dine applikationer ved hjælp af plugins. Ved hjælp af standardklasser kan du arbejde med filer og mere.