c # - Capture Window som billede uden Windows UI-kørsel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har indset fra et tidligere spørgsmål, at jeg ikke kan skærmbilleder et vindue, når der ikke er nogen aktive brugere logget ind.


Men jeg undrer mig over, om det er muligt at 'konvertere' et vindue til et billede på en eller anden måde fra hukommelsen uden at have Windows-brugergrænsefladen kørende?


Tak alt for hjælp.


OpdaterBare for at tydeliggøre, synes jeg, hvad der skal ske, er på en eller anden måde at slukke for en redraw for et vindue og male dette til en fil på en eller anden måde end skærmen. Jeg er usikker på, hvordan man begivenhed begynder med dette selv om nogen ideer?

Bedste reference


Du .... ønsker at skærmbilledet login-vinduet? Brug virtualisering til at gøre det nemt


Hvis du vil gøre Windows-login-skærme selv, implementer/udskift MS GINA [2]


Hvis jeg ikke er forkert, husker jeg at bruge UltraVNC, da en tjeneste kunne se login-skærmen helt fint (på XP IIRC). Efter logg ind skal du genoprette forbindelse for at få forbindelse til den aktuelle session 0 ( konsol session) på skrivebordet. YMMV men jeg ser det ud.


Der findes allerede eksisterende software, der udnytter VNC-protokollen til at lave (fjernbilleder eller lokale) skærmbilleder eller skærmbilleder.

Andre referencer 1


Det lykkedes mig at få det til at fungere med PrintWindow og afskyde en WM\_PRINT-besked. Lidt rå, men det ser ud til at fungere for nu.