Bedre vinduer kommandolinjeskaller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr der en bedre Windows-kommandolinjeskal end cmd, som har bedre kopiindpasning mellem Windows-vinduer og konsolvinduer?

Bedste reference


Take Command understøtter Copy/Cut/Paste fra tastaturet og musen. Det er ret praktisk, hvis du gør en masse arbejde fra en kommandoprompt. Den understøtter også: [5]  • Kommando og mappehistorik, med popup-vinduer for at vælge tidligere kommandoer eller mapper.

  • Skærm rulle tilbage buffer

  • Forbedrede batchkommandoer

  • Indbygget FTP/HTTP-filadgang

  • En værktøjslinje med programmerbare knapperBemærk: Det er et betalt værktøj, med en pris på $ 99,95.

Andre referencer 1


Aktivér QuickEdit-tilstand under fanen Indstillinger i din genvej til kommandoskallen. Markér med musen, højreklik på for at kopiere, højreklik igen for at indsætte.


Mens du er her, skal du aktivere en genvejstast (som CTRL + ALT + C ) for lyn hurtig adgang til skallen.


Og nej, du kan ikke have CTRL + C til KOPIER , fordi CTRL + C betyder BREAK .


I en beslægtet note er Microsoftee, der ændrede standardindstillingen for QuickEdit-tilstand mellem Windows Server 2000 og 2003, en idiot, og jeg høster forbandelser over ham hver arbejdsdag.

Andre referencer 2


Windows PowerShell er det indlysende valg, når det kommer til 'bedre windows kommandolinie shell end cmd'. Dens udklipshåndtering er ikke så meget af en forbedring - markér med musen, indtast for kopiering eller højre museklik for at indsætte.

Andre referencer 3


Dette er nok ikke lige, hvad du vil, men du kan kigge på Console2 [6]


Jeg har den konfigureret, så shift + vælg autokopier og mellemklip pastaer, virkelig praktisk, internt bruger den samme gamle cmd.exe, så du ikke får en anden shell.


I øvrigt tror jeg, at Ctrl + C =kopi er ikke den bedste ide i en kommandolinjekontekst, fordi det normalt betyder at afbryde køringsprocessen.

Andre referencer 4


Afhængigt af hvad du forsøger at gøre med skallen, er rxvt i cygwin god. [7] [8]


Du får nøjagtigheden ved automatisk kopiering på valg og mellemklip indpas. Den største ulempe er, at nogle Windows-konsol apps ikke spiller godt med cygwin.

Andre referencer 5


Ikke sikker på hvad du specifikt mener ved bedre kopi/indsæt , men prøv Tag kommando. [9]


Tag Command understøtter Shift + Ins til pasta og Shift + Del for cut, men tilsyneladende intet til kopi, graver nogle mere.

Andre referencer 6


PowerCmd er billigere end TakeCommand og har mange magtfulde funktioner - ikke mindst er det bedre at håndtere Cut/Copy/Paste. Jeg har kun brugt det kort tid, men jeg er virkelig imponeret hidtil:


Oversigt fra webstedet:  PowerCmd forbedrer din kommandoprompt
  med en brugervenlig Windows GUI-stil
  interface og giver dig mulighed for at køre
  flere konsoller inden for en enkelt
  fanebladet. Du kan nemt organisere
  flere konsoller i lodret,
  vandrette og gitterformer. Auto-log,
  automatisk færdiggørelse, søgeord fremhæve,
  konfigurerbar skrifttype og farver,
  tilpasses værktøjslinjen for ofte
  brugte kommandoer eller værktøjer og minimere
  Til bakke er nemme løsninger til daglig
  har brug for. Med PowerCmd kan du gemme og
  Gendan dine sessioner fra sidste gang.site:
http://www.powercmd.com/[10]


Funktioner:
http://www.powercmd.com/features.php[11]

Andre referencer 7


Der er to dele til cmd.exe. Først er der vinduet, der dukker op for at håndtere tekstkonsollen. Jeg ville erstatte det med ConEmu. Dette program er faktisk betegnet som en wrapper til Far File manager, men fungerer fint uden det. Det ligner meget Console2, men er også meget stabilt og har bedre funktioner. [12]


For det andet er der kommandolinjens tolk. Jeg ville erstatte det med Powershell, hvis du faktisk har brug for nogen af ​​dens funktioner. [13]


Jeg kører i øjeblikket ved hjælp af ConEmu med en batchfil til opsætning af mit foretrukne miljø. Dette gemmes i min Dropbox-mappe, så det forbliver synkroniseret mellem mine computere.

Andre referencer 8


Har du tænkt på, hvilken adfærd du vil erstatte den nuværende Ctrl + C funktionalitet?

Andre referencer 9


Konsol 2


http://sourceforge.net/projects/console/[14]


http://www.hanselman.com/blog/Console2ABetterWindowsCommandPrompt.aspx[15]

Andre referencer 10


@Chirs

Jeg tror, ​​du skal klarlægge shell vs vært (emulator). For mig lyder det som om du har brug for en anden grænseflade til din eksisterende shell, der bedre understøtter kopiering og indsættelse, ikke en anden skal, der understøtter flere/forskellige funktioner.


Jeg andet Pat s forslag til Console2, det er en meget god applikation og OSS at starte.

Andre referencer 11


Windows cmd shell, Cygwin Bash og msysgit Bash skaller kan køres inden for Emacs. EmacsW32 giver alle tre separat. Du skal bare indstille bin-mappen til at bruge en af ​​Bash-skallerne. EmacsW32 giver også begrænsede interaktioner mellem Windows-udklipsholderen og den øverste genstand af killringen. [16]

Andre referencer 12


MinTTY på MinGW/MSYS er pænere end Cygwin, fordi MinGW/MSYS er hurtigere. Hvis du har brug for cmd.exe adfærd, kan du også nemt køre cmd.exe inden for mintty.


Se http://code.google.com/p/mintty/.[17]

Andre referencer 13


Jeg bruger standard CMD.EXE-skalen, men med et twist: et AutoHotKey-script til understøttelse af klippladekopiering som vist i: Tastaturgenvej til at indsætte udklipsholderindhold i kommandopromptvindue (Win XP)