Bedste belastningsbalance konfiguration med Windows 2008 og SQL Server 2008

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har to servere, der kører Windows 2008 Web Edition og SQL 2008 Standard Edition, hvordan ville det være den bedste metode til at indlæse balancen?


Skal jeg bruge spejling af data eller logfragt? Er Win2008 NLB let at konfigurere af en udvikler, da jeg ikke er en sys admin?


Hvad jeg leder efter, er at kunne få mine websteder til at køre i tilfælde af en enkelt serverfejl, og også for at kunne nemt tilføje flere servere, hvis efterspørgslen vokser. Mine websteder kører i ASP.Net 3.5 og alle dem. Gem allerede sessionen i SQL Server.

Bedste reference


SQL Server af sig selv understøtter ikke load balancing. Du kan have aktive/passive failovers med de mekanismer, du beskrev (databasespejling og log shipping) og der er også mange andre muligheder som clustering eller replikering.


De to spørgsmål til at begynde med er:  • Hvor længe har du råd til at være nede? (også din genopretningstidsmål eller RTO)

  • Hvor mange data har du råd til at tabe? (også dit genopretningspunktmål eller RPO)Jo mere tid du har råd til at være nede, og jo flere data du har råd til at tabe, bliver de nemmere og billigere løsninger til at gennemføre. Jo mindre nedetid og færre data, jo strengere er det at implementere.


For eksempel garanterer synkron databasespegling, at du aldrig mister en transaktion. Transaktioner er forpligtet på begge databaseservere, før resultatet returneres til klienten. Desværre har du en temmelig stor præstationspåvirkning under store belastninger, og der er minimalt ledelsesværktøjer indbygget - du vil have fuld tid DBA til at klare denne slags ting.


Ved den anden ekstreme ville logforsendelse hvert 15. minut betyde, at du kan miste 15 minutters data (eller mere), og det kan tage 15-60 minutter at komme tilbage online efter en fejl. Det er dog billigt, har en meget lav ydeevne, og det er ret nemt at konfigurere.


Jeg har en RPO og RTO introduktion på BrentOzar.com, og en introduktion til SQL Server s HA ​​og DR funktioner. Hvis du går igennem dem, vil du være bedre bevæbnet til at komme tilbage og stille mere specifikke spørgsmål. Håber det hjælper! [1] [2]

Andre referencer 1


afhængigt af din ansøgningstype er det første, du skal gøre, at starte caching ting, der ikke ændrer meget på webserveren. På denne måde bliver din database mindre ramt.
og webservere er meget lettere at skalere disse databaser.


Dette er en ret god artikel om emnet. [3]