Fjern WMI med Windows XP SP3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEn ny Windows XP SP3-installation tillader ikke fjern WMI-adgang som Windows XP SP2 gør.


Hvis jeg følger trinene i afsnittet 'Sådan fejler du WMI-relaterede problemer i Windows XP SP2' -dokument på http://support.microsoft.com/kb/875605 Jeg kan ikke få SP3 til at reagere på en ekstern WMI-anmodning. [1]


Enhver anmodning, til og med den indbyggede administratorkonto, en ny konto i gruppen Administratorer eller endda en ny konto, der ikke er i administratorpruppen, men som har adgang til fjernbetjeningen DCOM & WMI navnefeltet som beskrevet i Microsoft dokumentet alle returnere fejlkode 0x80070005, Adgang nægtes.


For at kontrollere, at jeg ikke havde en stump systemkonfiguration, installerede jeg et nyt Windows XP SP3-billede (ved hjælp af .ISO-billedet fra MSDN) og udførte ingen konfigurationsændringer, så du aktiverede RemoteAdmin gennem Firewall. Adgangen er afvist adfærd blev set i denne scenarie også.


Hvad er der ændret i Windows XP SP3 til fjernadgang til DCOM/WMI og hvordan kan du aktivere det?

Bedste reference


Det viser sig, at spørgsmålet ikke var specifikt for SP3, men snarere manglen på disse systemer er i et domæne.


Hvis XP ikke findes i et domæne, fungerer funktionen 'Brug enkel fildeling', der findes i kontrolpanelets mappefunktioner, det magiske. Hvis denne indstilling er aktiveret (standard), foretages alle fildelingsforbindelser med gæstebrugeren legitimationsoplysninger, men det gælder også for indgående DCOM-forbindelser.


Hvis du deaktiverer denne indstilling, kan DCOM-forbindelser bekræftes som forventet.

Andre referencer 1


Formentlig SP3 kontrollerer ikke 'Aktiver distribueret COM på denne computer'. Få adgang til komponenttjenester (dcomcnfg.exe) Component Services, Computere. Højreklik på 'Denne computer' og gå til egenskaber. 'Standardegenskaber' er den fane, du vil have. Jeg har også hørt, at ændring af DTC Logon-kontoen til NT AUTHORITY \ NetwerkService (bemærk e i stedet for en o) vil fungere. Du kan finde dette under fanen MSDTC, Sikkerhedskonfiguration, følger den samme vej til Denne computer.


Vi løst noget meget ens ved at bruge disse tricks. Håber dette hjælper.

Andre referencer 2


Jeg er ikke sikker på, om RemoteAdmin er den, du skal slukke for eller ikke i firewallen.


Et forslag ville være at slukke brandwaren helt først og prøve det. Hvis det virker, så ved du, at det er firewallen. Hvis dette er tilfældet, så vil jeg prøve at tilføje port tcp 135 direkte og prøv igen.


Du kan også prøve at bruge telnet [[ip-adresse til XP\_SP3-maskine]] 135 og se om du kan oprette forbindelsen.


Håber dette hjælper.